23 februarie 2016

Ultima strigare pentru saloane





Da, este adevarat!
BeaShop este aici pentru dvs!
Ce sau cine este BeaShop?


Este importator al produselor Master Nails, fabricate in SUA ,acestea fiind la cel mai inalt nivel de calitate si la un pret foarte avantajos.
In zilele noastre a avea unghii false  nu mai este doar un trend ci si o necesitate pentru domnisoare. Multe doamne si domnisoare nu merg la salon pentru a-si pune unghii false si prefera sa se chinuiasca singure acasa.
De ce evitam sa mergem la un salon? Din lipsa timpului? Lipsa de bani? Comoditate?

Haideti sa vedem care sunt avantajele punerii unghiilor false in salon si dezavantajele punerii lor acasa

De ce sa optam pentru un salon?

*Cu ajutorul materialelor speciale, unghiile pot fi remodelate complet, de la forma pana la lungime.
* Femeile inclinate catre o tinuta nonconformista isi pot asorta unghiile cu vestimentatia. 
* Timpul este o resursa pretioasa. Prin urmare, atunci cand optezi pentru unghii false sau gel lac  economisesti mai mult timp
* Un salon de manichiura are grija fata de unghie, angajeaza personal calificat si atent si cunoasterea tendintelor in materie de manichiura
* Un salon de manichiura foloseste doar produse profesionale, achizitionate de la cei mai buni importatori- BeaShop
* In functie de preferintele fiecarei cliente se pot realiza unghii tehnice prin aplicarea unui gel natural peste unghia naturala, proteza sau tips.

De ce sa nu ne punem unghiile false acasa?

*In primul rand nu dispunem de produse pentru profesionisti de pe ­BeaShop
*Punerea unghiilor false acasa dureaza mult mai mult decat la salon
* Desi credem ca „iesim” mai ieftin daca ne punem singure unghiile false nu este chiar asa.
*Riscam ca unghiile pe care ni le punem singura sa ne cada dupa o zi sau doua sau sa nu arate deloc estetic


Cam asa ar fi diferenta intre unghiile puse la salon si unghiile false aplicate de noi

 Acasa:

La salon:




Ok, acum ca am stabilit ca trebuie sa mergem la un salon de manichiura trebuie sa vedem cum alegem salonul.
Cum mi-am dat seama ca salonul unde merg este „de calitate” si „bun”?
In primul rand i-am intrebat ce  produse folosesc. De unde le importa si de la ce firma cumpara?  Raspunsul a fost BeaShop. Atunci mi-am dat seama ca pot avea incredere in salonul respectiv.

Povestea mea si recomandari pentru manichiuriste

Initial am mers la doua saloane diferite. Primul nu folosea produse cumparate de pe BeaShop si celalalt da.
Primul salon nu avea produse calitative, al doilea da. Automat, am devenit clienta fidela celui de-al doilea salon.
La un moment dat  am primit un telefon de la primul salon. Ma intrebau de ce am renuntat sa mai merg la ei. Le-am spus direct motivul, fara ocolisuri. Imi plac mai mult unghiile facute de cel de-al doilea salon pentru ca isi cumpara produsele de pe BeaShop.
Pauza si iar pauza. Alo?Alo? zic eu...dupa un moment de tacere domnisoara care ma sunase mi-a multumit pentru informatie apoi a inchis.
Dupa o saptamana am fost sunata din nou, de data aceasta nu de catre domnisoara care ma sunase prima oara ci de managera salonului.
Mi-a spus ca ideea mea i s-a parut „nebuneasca”pentru ca ei colaborau cu o alta firma si isi procurau produsele de acolo dar...nu au vrut sa ma piarda de clienta astfel incat s-au gandit sa comande cateva produse de pe BeaShop. Cand au vazut pretul produselor ( extrem de mic) si calitatea lor, au inceput sa comande mai mult si au inceput sa renunte la primul furnizor.
Acum s-au convins de calitate, de faptul ca BeaShop ofera si reducere si produse extrem de bune astfel incat ideea mea i-a ajutat sa isi gaseasca si mai multi clienti, care au devenit extrem de multumiti si fericiti.
Mi-a spus ca am avut dreptate si ca toate manichiuristele si saloanele de manichiura De ar trebui sa­ apeleze la produsele de pe BeaShop.



Voi ce spuneti?




21 februarie 2016

Villa Comunale (Taormina) - mai mult decât un simplu parc

Citisem câteva articole care spuneau că acest parc nu trebuie ratat dacă ajung în Taormina. Mă gândeam eu ce poate fi special la un parc... dar... se pare că toţi cei care au scris un articol despre acest parc au avut dreptate... este într-adevăr un loc „must see” dacă mergeţi în Taormina.

Aproape în fiecare zi când am rămas în Taormina mergeam în acest parc... este de fapt că o grădina publică deoarece se pot găsi atât de multe specii de plante şi arbori ca în curând va fi desemnată grădina botanică )


Parcul Villa Comunale a fost iniţial al lui Lady Florence Trevelyan, o nobilă de origine engleză, verişoara reginei Victoria, care a trăit în Taormina în 1884 și s-a căsătorit cu primarul de atunci, prof Salvatore Cacciola. Dorința lui Lady Florence de a avea un parc a făcut posibilă construirea acestuia, ca o grădină tipic englezească în care au fost introduse mai multe specii de plante rare.




Grădina aparţine de Taormina din 1922, și datorită lui Lady Trevelyan, puteți admira în continuare clădirile speciale numite "nebuniile victoriene”.
Lady Florence Trevelyan a murit în 1907, iar ultima sa dorinţă a fost să fie înmormântata pe Muntele lui Venus, în spatele oraşului Taormina, în stațiunea "a Francisa", de aici se trage denumirea de francisi"-toti străinii de la acea vreme erau denumiţi astfel.


Fie că ploua, fie că era soare, fie că era înnorat, mi-a plăcut acest parc, în mod special speciile de cactuşi.


Un lucru bun în acest parc sunt toaletele publice, trei la număr: una pentru femei, una pentru bărbaţi şi una pentru persoanele cu dizabilităţi.
Am descoperit şi o mică fântână care avea peşti şi o rata iar lângă această fântână, într-o cuşcă erau doi papagali.


Într-o zi, ne-am hotărât să le dăm de mâncare... şi tare le-a mai plăcut pâinea... iar la un moment dat, de fericire probabil, un papagal mi-a zis:” Ciao! ”... tare m-am amuzat...
De asemenea, tot dintr-o nebunie am hrănit şi porumbeii din parc, care atunci când au văzut pâinea au zburat fuga fuga şi mi-au mâncat din mână. Conta doar că au de mâncare, aşa că am reuşit să îi „smotocesc” puţin şi chiar am prins unul şi l-am mângâiat, după care i-am dat drumul.


Într-o zi cu soare, am cumpărat de la un magazin din apropiere bere Messina şi am mers în parc şi am savurat acea bere cum nu aş fi reuşit să o fac nici dacă stăteam la cea mai luxoasă terasa din Taormina.

Din păcate ghida nu a menţionat nimic despre acest parc, probabil nici nu ştia de el şi unii turişti chiar s-au „răzvrătit” puţin... noroc cu amfostacolo şi cu userii activi care scriu pe acest site pentru că tare m-a ajutat să găsesc locaţia şi să savurez din plin liniştea din acest parc.
Mimozele erau pe trecute, dar portocalii aveau deja roade (probabil lăsate acolo de mult timp) şi magnoliile erau înflorite.
La intrarea de vest a parcului (sunt trei intrai dacă nu mă înşel) este şi o ţâşnitoare pentru băut apă şi este potabilă.
O să vă fac „poftă” şi o să vă deschid „apetitul” de a ajunge în acest parc şi prin pozele adăugate. Eu una aş reveni oricând aş avea ocazia în acest parc frumos, pe care sicilienii ştiu să îl pună în valoare.





Uleiul minune-partea a 2-a

Buna dragii mei,
Primul articol despre produsul pe care urmeaza sa vi-l preznt l-am scris in iunie 2015. Articolul trecut in puteti gasi aici.
Acum revin cu un al doilea articol despre “uleiul minune” deoarece l-am folosit o perioada indelungata de timp si doresc sa vi-l prezint din nou.
L-am avut in Turcia si l-am adus in Romania. Cand s-a terminat am mai cumparat o sticluta deoarece am fost extrem de multumita de produs.

Intr-adevar costa destul de mult dar pe mine m-a tinut foarte mult sticluta primita prima oara. Este extrem de concentrat si se poate si dilua.
Eu nu l-am diluat niciodata cu apa deoarece si-a facut mai bine efectul fiind asa de concentrat.
Puneam doar o picatura si gata, simteam deja cum isi face efectul.
La ce l-am folosit?
In primul rand, cand simteam ca imi iese un cos sau daca imi aparea ceva pe fata, imediat puneam o picatura de ulei din arbore de ceai si pana dimineata nu se mai vedea cosul. Si va spun adevarul!
Aveti grija, fiind foarte concentrat miroase foarte mentolat si sa evitati contactul cu ochii. Este posibil sa va usutre ochii daca aplicati solutia pe frunde sau pe obraji, in apropierea ochilor. Asa ca, cel mai bine este sa stati cu ochii inchisi cateva minute pana dispare efectul.
Miroare bine, dar puternic, asa ca sa nu va speriati daca in toata camera va mirosi a mentol...
L-am mai folosit atunci cand mi-au mai aparut mici bubite sau cand m-am taiat sau am avut vreo rana.
L-am folosit cand am fost piscata de tantari.
Imediat simteam cum isi face efectul. Cateodata puneam picatura pe piscatura dar nu aveam cum si dadeam si pe pielea neafectata. Simteam pur si simplu cum acolo unde am fost piscata de tantar ceva se „misca” adica isi facea efectul.
Daca doriti sa achizitionati un astfel de produs puteti intra pe pagina ThursdayPlantation 
Va recomand cu caldura acest ulei care pentru mine a ramas tot magic si un ulei minune.



20 februarie 2016

Mallorca, Mallorca, frumoasa Mallorca

O sa continui aici, intr-un articol separat sa scriu despre Palma de Mallorca, pe care am vizitat-o pe data de 19.07.2013.
Din El Arenal (vezi impresii) am ajuns foarte simplu in capitala insulei. Sunt autobuze cu un program fix, autobuzele se numesc EMT. Circula cam la fiecare jumatate de ora, costa 1.5 euro un drum de persoana si cred ca era nr 210 daca imi aduc eu bine aminte. In jumatate de ora sunteti in Palma. Are statii bine stabilite si puteti cobori chiar langa marea catedrala La Seu.

Daca imi amintesc eu corect, am platit 6 euro de persoana pentru a intra in catedrala, dar se merita. Este spectaculoasa si are o istorie deosebita. La Seu este una dintre cele mai mari catedrale catolice din lume. Catedrala are 121 metri lungime și 55 de metri lățime.
Iată câteva fapte și cifre;
• Vasta bolta centrală este de 43m
• Gaudi adăugat bolta din fier forjat pe altarul principal în 1909.
- Constructia a început în 1230 și s-a încheiat în 1601; este o biserică gotică
- Distrusa de un cutremur in secolul al 19-lea, reconstructia fatadei introdus stiluri mixte în unele dintre elementele sale








Mie una mi-au placut la nebunie, in mod special vitraliile. Se spune ca acea fereastra cu vitralii este cea mai mare din lume. Am prins un moment potrivit al zilei si cum intra lumina si razele soarelui catedrala era iluminata in mod deosebit de aceste vitralii.
Langa catedrala este un centru de informare turistica, de unde mi-am procurat o harta gratuita care m-a ajutat mult.
Parcul din fata catedralei, Parc de la Mar este unul deosebit de frumos. Până în 1960 marea ajungea până la zidurile orașului, oferind reflexia perfecta a catedralei. Când construirea unui drum nou a schimbat toate acestea, un lac artificial a fost construit pentru a reproduce efectul.



Dupa aceea am ajuns in Passeing des Born. Este o promenada scurta, unde localnicii isi fac siesta. Copacii verzi, multe banci si bineinteles, cafenele si multe magazine fac din aceasta locatie una deosebita.

Dupa ce m-am lasat „pierduta” printre stadute, am descoperit Muzeul de Arta Contemporana Spaniola. Intrarea este gratuita. Sunt multe opere de arta si am avut norocul sa fie o colctie si de-a lui Picasso expusa la vremea respectiva.



Dupa aceea am vizitat Basilica de Sant Francesc, o biserica in stil gotic in centrul orasului. 



Apoi am decis ca este vremea sa mancam ceva si am oprit la restaurantul O. K. Paella si bineinteles ca am incercat vestita paella. Este buna dar nu sa dai pe spate.



Am mai descoperit Baile Arabe, unde intrarea costa cred ca 1.5 euro de persoana. Aceste bai din secolul 10 aceasta cladire este singura ramasa in stil maur. Este un paradis de pace și liniște într-un oraș plin de viață si cu siguranta merita o vizita.



Dupa ce am decis ca este de ajuns cat am vizitat (era foarte cald), ne-am oprit intr-un loc superb, la Café- Restaurante Varadero ce ofera o panorama deosebita asupra orasului si in special asupra catedralei La Seu.


Ar fi multe de spus despre Mallorca si am incercat pe cat am putut sa imi aduc amintirile inapoi. Deobicei un review trebuie scris la momentul potrivit, altfel unele detalii se pierd. Sper totusi ca am reusit sa curpind tot ceea ce am vizitat.