14 martie 2019

Avantajele de a folosi jucării sexuale



Da doamnelor, ați auzit corect. De la mental la fizic există multe beneficii pentru sănătate pentru deţinătoarele de vibratoare
Indiferent unde te uiți în aceste zile, jucăriile sexuale se găsesc peste tot şi asta pentru că stigmatizarea greșită că jucăriile sexuale sunt doar pentru oamenii singuri sau disperați a dispărut în cele din urmă. Recent, a existat o transformare pozitivă în modul în care vorbim despre plăcerea femeilor și orgasmul feminin.
Este normal să folosiți jucării sexuale?
Acum există o înțelegere mult mai largă că nu există jucării sexuale care să înlocuiască o persoană. Acestea sunt concepute pentru a oferi utilizatorului mai multă plăcere și pentru a vă ajuta să obțineți mai multe orgasme. Și acesta este un lucru minunat, pentru că, deși stigmatul din jurul acestor jucării poate scădea, decalajul de orgasm între femei și bărbați nu. De aceea, vibratoarele sunt atât de importante. Folosirea jucăriilor sexuale este o activitate complet normală și sănătoasă și nu ar trebui să fie nici o rușine în a face acest lucru. Masturbarea și orgasmul au atât de multe beneficii pentru femei. De la scăderea nivelelor de stres la relaxarea crampelor menstruale.
De ce e sănătos să folosești un vibrator?

Beneficiile utilizării unor vibratoare sunt multiple. Dacă alegeți să încercați solo, puteți descoperi ce vă excită fără să simțiți presiune sau așteptări de la partenerul dumneavoastră. Cu un vibrator puteţi să experimentați tot corpul dvs. pentru a descoperi zonele erogene despre care probabil că nu știți. Un vibrator vă ajută să aflați ce vă face să vă simţiţi bine şi vă va ajuta să oferiți partenerului mai multe îndrumări și să faceți sexul mai plăcut.
Încorporarea unui vibrator în repertoriul sexual poate, de asemenea, să vă stimuleze legătura cu partenerul dvs. Tot ceea ce aduce mai multă plăcere vieții tale sexuale poate ajuta la relația ta. În plus, deschiderea unei conversații despre jucăriile sexuale poate favoriza o comunicare mai bună cu partenerul dvs. în general.
Beneficii de intimitate
Multe femei își urăsc trupurile, ceea ce uneori poate provoca probleme de intimitate. Folosirea jucăriilor sexuale în timpul masturbării reciproce sau a sexului poate reduce anxietatea de a fi dezbrăcată și ajută să creeze mai multă intimitate.
Te vei bucura de plăcere sexuală
Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără și utilizează jucării sexuale este să se bucure de plăcerea pe care o oferă. Vă permite să aveți o experiență sexuală excelentă, indiferent dacă aveți un partener sexual sau nu. Există persoane care pretind că puteți obține mai multă plăcere de la o jucărie în comparație cu sexul real, în funcție de tipul de jucărie pe care o utilizați.
Îmbunătățește sănătatea mintală

    Stresul este una dintre cele mai frecvente probleme din întreaga lume. Cerințele ridicate asupra oricărei persoane în timpurile actuale contribuie mult la acest factor. Puteți folosi jucării sexuale pentru reduce stresul și pentru a vă îmbunătăți sănătatea mintală.
Jucăriile sexuale sunt pentru toată lumea, nu doar pentru persoanele singure
Unul dintre cele mai eronate mituri despre jucăriile sexuale este că acestea sunt doar pentru persoanele singure, care nu au altă opțiune decât să folosească un vibrator sau dildo. Greşit. Oamenii cu orice status al relaţiei folosesc jucării sexuale. De fapt, 78% dintre femeile care le utilizează declară că se află într-o relație.
Există o jucărie sexuală pentru fiecare
Cea mai bună parte a cumpărării unei jucării sexuale. Intrați într-un sex shop online şi fiecare temere, nesiguranţa sau îngrijorare o să dispară. Pe ollo.ro găsești jucării erotice, vibratoare, dildo, articole bondage, de calitate premium. De asemenea consultanții lor îți pot răspunde prin email sau telefonic la orice întrebare ai avea cu privire la produsele pe care le comercializează
Astfel, singura modalitate în care știi ce-ți place este dacă începi și experimentezi. Găsirea unei jucării sexuale potrivite poate fi la început un proces de încercare, dar odată ce găsiți jucăria care se potrivește cu dorințele voastre, atunci ați găsit un prieten pentru viață.




Un comentariu:

  1. As mai adauga ca vibratorul nu creeaza dependenta, ci ofera cele mai rapide si puternice orgasme pe care le-ai experimentat vreodata. Pe lanaga asta, sunt si o metoda foarte buna ca sa afli ce te stimuleaza mai bine, astfel incat sa ii poti comunica ulterior iubitului/sotului tau.

    RăspundețiȘtergere