23 iulie 2019

Be smart cu SmartProtection


Folosim smartphone-urile noastre toată ziua. Le folosim atât de mult încât majoritatea dintre noi ne-am îndrăgostit de smartphone-ul nostru actual. Telefoanele inteligente sunt scumpe - nu doriți să cheltuiți sute de euro pe unul și să ajungeţi să aveţi ecranul zgâriat. Încercăm să avem grijă de telefon. Unii fac asta prin instalarea de aplicații anti-virus, în timp ce alţii preferă să îşi păstreze telefonul curat şi îngrijit. Totul merge bine până când vom lovi un obstacol. De aceea unii oameni preferă folii telefoane pentru a evita zgârieturile de pe telefoane. În plus, dacă doriţi să vindeţi telefonul, îi va oferi valoare.
Chiar am nevoie de o folie de protecţie?
Telefoanele inteligente emblematice, de la iPhone X la Galaxy S9 +, au afișaje frumoase. Ar trebui să le acoperiți cu o folie de protecţie?
Să aveţi un smartphone fără o folie de protecţie este ca și cum ați conduce o mașină fără bare de protecție - și nimeni nu dorește ca un nou obiect gadget să se spulbere, să se spargă sau să fie zgâriat.
Avantajele de a avea o folie de protecţie antireflex mată instalată pe telefon sunt destul de clare. Protecția suplimentară, dacă vă zgâriați accidental telefonul, vă va asigura ecranul, continuând să funcționeze așa cum trebuie. Gândiţi-vă că ecranul telefonului poate fi zgâriat și cu particule fine de nisip . Când vă aflaţi pe plajă, nisipul poate intra în buzunar și se freacă de ecranul smartphone-ului, cauzând zgârieturi minuscule și găuri. O folie de protecţie poate proteja telefonul împotriva unor astfel de probleme.
Întrebarea care apare este ce tip de folie de protecţie este mai bună? Sunt foliile antireflex mate mai bune decât cele lucioase? Ambele vor proteja ecranul dvs., dar ar trebui să alegeți cu înțelepciune. Foliile mate şi lucioase nu diferă numai în ceea ce privește finisajul general, ci pot schimba în mod semnificativ experiența utilizatorului.
Diferitele tipuri de protectori de ecran: mat vs lucios
Când căutaţi folii de protecţie probabil că veți fi copleșiți de rezultate. Există atât de multe mărci, tipuri și oferte de încât nu o să ştiţi ce să alegeţi. Din fericire, SmartProtection Shop vă oferă o gamă variată de folii de protecţie astfel încât să vă fie mai uşor să vă decideţi.
Folie antireflex mată smart protection: efecte asupra experienței utilizatorului

În interior – Imaginea rămâne nealterată chiar şi în condiţii de iluminare directă a ecranului de la o sursă externă, cum ar fi corpurile de iluminat.
În aer liber - în condiții de iluminare în aer liber, adică în cursul zilei imaginea telefonului rămâne la fel, fără a se produce schimbări datorită razelor solare de exemplu. Foliile de protecţie mate excelează la utilizarea în aer liber.
Amprentele și murdăria
O folie de protecţie mată este mai clară iar amprentele nu sunt vizibile pe aceasta. De asemenea, foliile mate beneficiază de protecţie Hydrophobic Coating® cu efect antibacterian, ce duce la o curăţare foarte uşoară a urmelor de pe folie precum şi la o senzaţie de glisare fără precedent pe geamul de protecţie a device-ului.
Culoarea
Deoarece foliile de protecţie antireflex mate beneficiază de un strat special de redare a culorilor veţi avea o calitate Ultra HD.
Aderenţă
Dacă alegeţi folii mate antireflex pentru telefoanele dvs trebuie să ştiţi că acestea au silicon activ pe tot spatele foliei, pentru o aderentă perfectă pe orice suprafaţă de device, chiar şi pe marginile geamurilor de protecţie cu unghi 2.5D sau 3D.
Puteţi găsi mai multe în această prezentare de pe Youtube.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu