10 iulie 2019

Craig şi Dumbrava – bucuria prieteniei pure



Cel mai recent serial oferit de Cartoon Network conține mesaje de neimaginat care sunt înfășurate în bucurie neîntreruptă pentru prietenie și lumea din jurul nostru.
Trebuie să recunosc faptul că nu voi fi obiectivă deloc. Iubesc natura. Îmi place să merg în drumeţii și îmi place să explorez. Așa că faptul că cele mai noi episoade ale serialului animat Craig și Dumbrava se petrec în natură este o parte incredibilă atât pentru mine câţi şi pentru cei mici.

Orice serial care aminteşte copiilor, sau chiar persoanelor mai în vârstă care îl urmăresc, că lumea din jurul lor poate fi un loc magic (mai ales cu puțină imaginație) merită lăudat, dar Craig şi Dumbrava este mult mai mult decât atât. Craig și Dumbrava este un serial ancorat în realitate – nu există monștri sau forțe supernaturale în lumea Dumbrăvii.
Noile episoade din Craig și Dumbrava vor fi difuzate de luni până vineri, de la 12:40, la Cartoon Network, începând de luni, 8 iulie. În primele două episoade serialul a dovedit că este un spectacol cu multă inimă, cu câteva lecții foarte puternice şi cu personaje care nu se opresc niciodată să se distreze. Primul episod, în special, conține un mesaj foarte interesant, faptul că realizările personale nu ar trebui să fie puse niciodată pe primul plan. Mai întâi trebuie să fi un bun prieten și să îi ajuţi pe alții.

Craig are o inimă mare și îi pasă de toată lumea din jurul lui. Ca orice copil mic vrea să-și stabilească independența față de familia sa.
Prietenul lui Craig, J.P., este foarte bun, chiar dacă nu este cel mai strălucit copil. Ai avut vreodată un prieten care să fie în lumea sa? Asta e J.P. dar, desigur, prietenii lui îl iubesc pentru asta.
Din distribuția principală mi-a plăcut şi de Kelsey care pare că întotdeauna este într-un monolog ca și cum ar fi într-un roman de aventură. Învățăm că, în timp ce tatăl ei are grijă de ea, el nu este în jur de cât ar dori. Sentimentul de singurătate se manifestă într-un joc de mize mari, unde Kelsey refuză să supună izolării.
O altă lecţie interesantă întâlnită în primul episod este că nu trebuie să suferi singur pentru a fi un războinic super cool. Dumbrava este plină de personaje distractive, pe care abia aştept să le văd în episoadele următoare.
Craig şi Dumbrava este un serial care vă va da un sentiment incredibil și vă va face să doriți să apreciați nu numai lumea din jurul vostru, ci și prietenii voștri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu