27 iunie 2019

Jucariile sexuale nu mai sunt un subiect tabu


Un soț și o soție intră într-un sex shop. Ei decid că fiecare va alege un lucru și se vor surprinde în dormitor mai târziu în acea noapte. Soția a decis să aleagă cel mai mare dildo pe care l-ar fi putut găsi și soţul ales un strapon. Amândoi au părăsit magazinul cu entuziasm anticipat la ceea ce a cumpărat celălalt. Au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi.
Sfârşit.
Povestea de mai sus nu s-a întâmplat niciodată. Nu îmi imaginez că majoritatea cuplurilor chiar merg într-un sex shop. Știi tipul? Un loc în care râzi cu lacrimi când vezi lenjerii atârnate pe pereţi, loțiuni, lumânări, butt plug, dildo-uri, vibratoare și alte obiecte pentru a-ți împrospăta viața "sexuală". Aţi vizitat unul dintre aceste locuri și tot ce aţi făcut a fost a fost râde de tot în magazin? Poate că este timpul pentru o altă vizită la un sex shop , privind altfel jucăriile sexuale.
Unele cupluri iubesc folosirea jucăriilor pentru a-și spori plăcerea sexuală și asta e perfect, dar nu este pentru toată lumea. Și jucăriile sexuale nu sunt doar pentru cupluri. Cu siguranță puteți cumpăra jucării pentru a le folosi singuri și este perfect. Câţi dintre noi avem un vibrator? Uneori, ai nevoie doar de acea eliberare în intimitatea dormitorului tău cu tine și numai tu. Poate nici voi nu sunteţi timizi şi puteţi vorbi despre sex cu prietenii voştri, deși pentru unii poate fi inconfortabil. Dar haideți, câteodată trebuie să vorbiţi despre toate subiectele.
Ceva care ar fi fost de neconceput la un moment dat este acum considerat absolut normal: jucăriile sexuale nu mai sunt subiect de tabu. Dimpotrivă. Un numărul crescut de femei utilizează dildo-uri și vibratoare, iar cuplurile încorporează jucării în viața lor sexuală. Afacerea cu jucării sexuale este în plină expansiune.
De ce jucăriile sexuale sunt în creștere?


Deși cu câțiva ani în urmă jucăriile sexuale erau încă văzute ca fiind depravate și aparținând unei anumite linii de lucru, în aceste zile au devenit acceptabile din punct de vedere social. Acum, există chiar jucării sexuale pentru cupluri, iar femeile citesc părerile şi compară notele şi review-urile despre cele mai recente jucării sexuale. Femeile moderne sunt deschise în legătură cu sexualitatea lor și acest lucru include faptul că nu este neapărat necesar ca un bărbat să fie implicat pentru a fi satisfăcute sexual. Acestea fiind spuse, cuplurile încorporează din ce în ce mai multe jucării sexuale în intimitatea lor. În special, cuplurile din relații pe termen lung folosesc jucării sexuale pentru a-și îmbogăți viața sexuală, ajutându-i să exploreze împreună noi experiențe sexuale. Dar care sunt diferitele tipuri de jucării sex disponibile?
Ce tipuri de jucării sexuale există?
Dildo - ce anume sunt?
Dildo-urile sunt modelate pe - și în formă de penis. Spre deosebire de vibratoare, dildo-urile nu folosesc vibrații pentru stimulare. Stimularea vine de la mărimea și forma dildo-ului. Ele vin într-o gamă de materiale diferite - de obicei silicon, sticlă sau oțel inoxidabil - și în două modele de bază:
Dildo clasic: Dildo-urile clasice vin în diverse lungimi, circumferințe, texturi și materiale și acestea sunt cele care oferă stimulare. Dildo-urile sunt deosebit de ușor de utilizat, făcându-le ideale pentru începători.
Dildo-uri cu două capete: Dildo-urile cu două capete au două capete inserabile, ceea ce le face o jucărie sexuală deosebit de flexibilă. Acestea sunt potrivite atât pentru utilizarea vaginală, cât și pentru cea anală și pot fi utilizate și pentru stimularea spotului G.
Așa cum am menționat, dildo-urile vin într-o varietate de materiale diferite. Dildo-urile din sticlă, de exemplu, pot fi încălzite foarte repede, iar materialul este de asemenea foarte igienic. Pe lângă sticlă, dildo-urile sunt de asemenea disponibile în silicon, oțel inoxidabil, lemn și chiar cauciuc natural.
Ce vibratoare există?

După cum sugerează și numele, vibratoarele vibrează. Ele vin în nenumărate variante diferite și cu diferite forțe și ritmuri de vibrație. Vibrațiile stimulează clitorisul sau vaginul, iar unele vibratoare pot fi utilizate atât pentru stimularea clitorală, cât și pentru cea vaginală. În general, sunt disponibile următoarele tipuri de vibratoare:
Vibratoarele clasice: Aceasta are o formă clasică și este probabil un punct bun de plecare pentru femeile care sunt noi la acest capitol.
Vibratoare Rabbit: Acest tip de vibratoare pot fi folosite pentru a obține stimularea vaginală și clitorală simultană. În majoritatea modelelor, stimulatorul suplimentar de clitoral poate fi controlat separat.
Vibratoare G-spot: Aceste modele sunt concepute special pentru a stimula punctual G al femeii. Pentru a realiza acest lucru, vârful arborelui este curbat. Acest lucru poate stimula punctul G cu precizie precisă, rezultând orgasme vaginale.
Vibratoare clitorale: Vibratoarele clitorale trebuie utilizate numai pentru stimularea clitorală și, prin urmare, sunt externe..
Vibratoare mici: la îndemână și concepute pentru femeile cărora le place să-și ia jucăriile sexuale cu ele uneori.



2 comentarii: