22 decembrie 2019

De ce să urmaţi un tratament împotriva căderii părului?




Pierderea părului nu presupune doar o schimbare de imagine, ci acționează și asupra încrederii de sine. Aspectele psihologice ale căderii părului nu sunt de neglijat, pentru că deseori se manifestă prin anxietate și depresie. Impactului negativ asupra stării de spirit se adaugă și certitudinea – greșită – de a nu fi în stare de a găsi o soluție eficientă problemei pierderii părului. Nimeni nu îşi doreşte să aibă chelie sau să experimenteze pierderea părului. În afară de impactul negativ asupra aspectului fizic, căderea părului poate duce, de asemenea, la sentimente de suferință psihologică extremă.
Această situație afectează femeile mult mai mult decât bărbații

Un studiu a arătat că în timp ce bărbații aveau un sentiment general de tristețe cu privire la starea de cădere a părului, femeile simțeau emoții mai profunde și mai intense, cum ar fi rușinea, frica și umilința de a-și pierde părul. De fapt, s-a observat, de asemenea, că femeile au tendința de a experimenta probleme psihologice grave, cum ar fi: sentimente de neadaptare într-un mediu social, petrecând o mulțime de timp și efort pentru a ascunde lipsa părului său având probleme în a-și accepta condiția de cădere a părului.
Nu eşti singur
Aproximativ 50% dintre femei sunt afectate de căderea părului, în timp ce aproximativ 80% dintre bărbați vor fi afectați până la vârsta de 80 de ani. Sunt atât de mulți oameni afectați, dar totuși aveți multe soluții la care puteţi apela. Una dintre cele mai eficiente soluţii este alegerea unui tratament împotriva căderii + regenerarea părului.
Un tratament împotriva căderii parului vă ajută să arătaţi mai bine

Când vă pierdeți părul, aspectul dvs. are de suferit. Nu afectează doar modul în care vă vedeți, poate influența felul în care alții vă văd pe voi. Căderea părului vă poate face să arătați mai în vârstă decât sunteți cu adevărat.
Un tratament împotriva căderii părului vă poate îmbunătăţi mult aspectul. Un tratament împotriva căderii părului, de asemenea, să vă facă să arătaţi mai tânăr și să vă simţiţi mult mai atrăgători.


O să vă simţiţi mai confortabil
Când nu vă simțiți atractiv, încrederea dvs poate suferi. Începeți să evitaţi să ieșiți cu prietenii și să întâlniți oameni noi. Performanța dvs la locul de muncă poate suferi, deoarece încrederea voastră scăzută vă împiedică să vă exprimați ideile.
Când arăți bine, vă simți bine. Și un tratament împotriva căderii parului vă îmbunătățește aspectul și vă poate oferi încrederea mult dorită.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu