22 decembrie 2019

Remedii pentru părul subțire





Mulți dintre noi ne mândrim cu părul nostru. Îl purtăm cu mult gust și nu ne simțim bine dacă nu este stilizat așa cum ne place.
Există multe soluții pentru căderea părului. Dacă înțelegeți cauzele și simptomele, veți fi cu atât mai echipat să găsiți un plan de tratament potrivit pentru dvs. Deci, haideți să ne descurcăm corect! Iată tot ce trebuie să știți despre subțierea părului.
Ce cauzează subțierea părului?
Hai să recunoaştem. Genetica joacă un rol important când vine vorba de afecțiunile pielii și ale părului. Căderea părului nu este diferită. Chelia este cauzată şi de genetică. Desigur, acest lucru nu poate fi prevenit. În plus, nu putem uita de factorii de risc potențiali. Factorii de risc acționează ca un fel de glob de cristal. Putem privi viitorul și să vedem dacă te poate afecta căderea părului.

În primul rând, trebuie să menționăm vârsta. Oricât de mult ne-am dori, nu putem opri timpul. Când îmbătrânim, părul devine mai subțire. Este doar o parte din viață. Așa cum am spus înainte, genetica joacă și ea un rol. De asemenea, trebuie să luăm în considerare scăderea semnificativă în greutate, condițiile medicale precum și diabetul și stresul.
Cum știu dacă am părul subțire?
În medie, oamenii pierd aproximativ 100 de fire de păr pe zi. Pare mult, nu? În comparație cu cantitatea de păr de pe cap, nu este semnificativă.
S-ar putea să credeți că este ușor de spus atunci când aveți părul subțire. Și, da, în unele cazuri, este evident. Cu toate acestea, există diferite tipuri de cădere a părului și nu toate căderile de păr arată sau acționează la fel. Unii dintre noi pierdem foarte puțin păr în timp, în timp ce alții pierd foarte repede.
Putem preveni căderea părului?
Da! Puteți preveni şi subțierea părului. Cel mai simplu mod este urma un plan de prevenire şi asta se poate face prin examinarea rutinei de îngrijire a părului. Îți modelezi părul frecvent? Fumaţi sau luaţi medicamente care enumera căderea parului ca un efect secundar potenţial? Aceste lucruri pot pune stres semnificativ podoabei capilare. De asemenea, pot accelera căderea părului în timp. 


Rutina de îngrijire a părului
Cu siguranţă ne place să ne coafăm părul și să ne înfrumusețăm. Dar, dacă sunteți predispuși la căderea părului, poate doriți să luați în considerare stiluri mai simple. Coafurile mai strânse, cum ar fi cocurile și împletiturile implică o agasare a părului. Dacă vă trageți de păr, oricât de blând, este firesc să cadă câteva fire.


A urma tratamentul împotriva căderii + regenerarea părului de la REGIVERO, te ajută să îți oprești căderea părului și să îl regenerezi în 60 de zile. Tratamentul conține peste 15 ingrediente biologice și botanice cu 50% mai concentrate decât alte produse. Este ideal și pentru a repara firele de păr degradate, oferind hidratare și protecţie UV eficientă. Formulă testată și cu eficacitate dovedit clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Alegând tratamentul românesc de la Regivero, vei mai beneficia și de alte 3 lucruri importante pe care alți producători nu o să ți le ofere:
Consultanță gratuită oferită de Regivero pe toată durata tratamentului te ajută să nu pierzi 300 de lei cât ar costa de exemplu 2 consultații la un dermatolog și timpul aferent deplasărilor. Poți să intri în contact cu un consultant Regivero care să îți răspundă la întrebări, să îți dea sfaturi utile despre cum să îți îngrijești părul și să folosești corect produsele, sau să îți trimită resurse de educare ca să fii mai informat.



10 comentarii:

  1. Mi-a placut articolul. Multumesc pentru recomandari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru vizita si ma bucur mult ca v-a placut articolul

      Ștergere
  2. Imi place blog-ul, sa postati mai des :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot. O sa incerc, sincer nu am crezut ca lumea chiar citeste articolele mele. O sa incerc sa fiu mai activa

      Ștergere
  3. Ce a-ti mai facut, ce a-ti mai citit cat a fost carantina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit destul de mult, mi-ati dat o idee excelenta, sa scriu un articol despre cartile citite in ultima perioada.

      Ștergere
  4. Excelente produsele, isi merita banii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu am avut placerea de a le incerca, a fost un articol de promovare, ptr un concurs.

      Ștergere