17 decembrie 2011

Ce cadou de Craciun voi oferi de pe 123Flori.ro?
Buna dragii mei cititori,
Azi o sa scriu un articol despre “Ce cadou de Craciun voi oferi de pe 123Flori.ro”. De fiecare data concursurile organizate pe site-ul
Blogatu.ro imi ofera o noua provocare asa ca, ma pun pe scris.
In primul rand am aruncat o privire pe site-ul
http://123flori.ro/craciun/ . Cand s-a deschis pagina am ramas placut impresionata de ce am gasit: multe aranjamente florale pentru Craciun,coronite,flori pentru Craciu si alte cadouri.
Ce mi-a atras in mod deosebit atentia a fost
bradutul impodibit in ghiveci . Mi s-a “aprins”un beculet si am zis ca ar fi cadoul perfect pentru bunica mea. Oamenii mai in varsta nu mai impobobesc brad de Craciun, poate unii nici nu mai au puterea sa il care din piata sau poate chiar nu mai au posibilitatea sa isi cumpere un brad,preferand sa isi dea economiile pe mancare sau cele chiar necesare .
Eu sunt de parere ca nici un Craciun nu poate fi sarbatorit fara brad.
Ne-am obisnuit ca in fiecare an sa ne impodobim bradul de Craciun cu tot felul de ornamente care mai de care mai haioase si mai sclipitoare. Craciunul este sarbatoarea cadourilor, a pacii si a linistii sufletesti. Fiecare dintre noi are un stil personal de a-si orna pomul de Craciun, iar acest micut bradulet de pe site-ul
http://123flori.ro/craciun/ este chiar extraordinar de frumos.


Pretul acestui
bradut impobobit in ghiveci nu este unul extrem de ridicat si cred ca pot face efortul de a plati 119,99 Lei pentru a-i face o surpriza bunicii mele.Cred ca merita sa ii fac aceasta surpriza tinand cont ca bunicii fac orice pentru nepotii lor, ne cresc, ne educa, ne ajuta cu sfaturi, ne ghideaza in viata, lasa de la ei pentru a ne fii noua mai bine.
Acestea fiind spuse eu imi inchei articolul dar nu inainte de a va ura Sarbatori fericite si un Craciun cat mai frumos si linistit alaturi de cei dragi.
Iar eu sper ca bunica mea sa fie fericita cu acest minunat cadou de Craciun pe care i-l voi oferi de pe
123Flori.ro.