9 aprilie 2018

Stilul vestimentar şi genţile ne reprezintăLa fel ca şi coafurile secolului XX, îmbrăcămintea femeilor s-a bazat pe războaie, politică, mișcări sociale și multe altele. Istoria modei este o istorie a oamenilor. În secolul trecut, designerii au fost cei care au pus bazele industriei moderne a modei pe care o cunoaștem astăzi. Eliberarea de corsete, crearea unei îmbrăcăminți moderne, cu imprimeuri, logo-uri, acordarea de licențe, branduri, prezentări de modă, marketing și chiar protecția drepturilor de proprietate sunt fiecare un rezultat direct al inventivității, și geniului creativ al indivizilor care sunt stiliști și vizionari.

De ce este moda importantă?

Moda este o formă de exprimare și identitate. Eşti elegantă? Eşti afaceristă? Moda este îmbrăcămintea care devine o tendință, care tinde să reflecte un comportament, o mentalitate sau o circumstanță. Există tendințe de modă ciudate în întreaga istorie, spunând o poveste despre oamenii din acea vreme și cultură.
Modul în care arăți și îmbrăcămintea este primul impact pe care îl au oamenii asupra ta. Pentru a putea și a oferi persoanelor un prim impact excelent, trebuie să fii îmbrăcată într-un mod care să se potrivească stilului tău individual și să nu pară forțat ci să îţi îmbunătăţească aspectul. Stilul personal este un mod fantastic pentru a demonstra cine eşti. Trebuie să ai un aspect general excelent pentru a demonstra oamenilor, dar şi ţie ca a grijă de tine.

Fi pregătită

Indiferent în ce domeniu lucrezi, fie că ai întâlniri cu anumiţi clienţi, fie că trebuie să te deplasezi pentru şedinţe, evenimentul având loc în altă parte, trebuie să fii pregătită. Trebuie să arăţi profesional dar şi versatil, trebuie să transmiți un sentiment de creativitate şi umor. Ca majoritatea arhitecţilor, trebuie şi noi, oamenii, să ne alegem stilul vestimentar.

Identitatea

Pe măsură ce un adolescent se maturizează, va începe în mod natural să îşi exploreze independența şi imaginea. Moda este una din căile pe care un adolescent le exprimă și le spune lumii despre sine. Dacă observi că tinerii își schimbă stilul și experimentează aspecte diferite, nu fii alarmată - este complet normal.

Stilul meu-casual

Eu sunt fata uşor de urmat, care preferă haine confortabile şi uşor de întreţinut. M-am “abătut” de la moda agitată. Îmi place să pot părul lejer, natural, ondulat. Îmi place să cumpăr articole de îmbrăcăminte ușoare, cu foarte puține detalii și să am confort și funcționalitate. Machiajul meu în viaţa de zi cu zi este natural și simplu.
Sursa: answear.ro

Sunt puţin atrasă şi de modă clasică, dar prefer să o port într-un mod relaxat, cum ar fi de exemplu purtarea de blugi casual denim cu o cămașă albă. Stilul meu poate părea sportiv și minimalist.
Îmi place să păstrez totul simplu, astfel încât este natural pentru mine să selectez hainele și accesoriile.
Când vine vorba de genţi , aici se schimbă lucrurile.
Gențile sunt minunate. Nu numai că poartă elementele esențiale, ci ele şi îmbrățișează aspectul nostru şi le putem depozita cu ușurință dulapul nostru. Adesea, gențile de mână nu sunt ergonomice sau foarte funcționale chiar dacă arată bine. În schimb, uneori cele mai funcționale genți de mână nu arată chiar cel mai bine. Poate de aceea noi, femeile deținem o grămadă de genţi și cumpărăm una nouă la fiecare trei luni sau cam pe acolo.
Gândeşte-te la felul în care îţi porţi geanta - de obicei o aranjezi pe braț (sau umăr) sau o ţii de mâner? Potrivit experților în limbajul corpului, aceasta nu este o decizie total aleatoare. În schimb, dezvăluim multe despre personalitatea noastră ori de câte ori purtam o geantă. Mie îmi place să port geanta la spate, ceea ce mă face să am un look independent, un fel de “războinică” casual.
Deci, iată cum îmi aleg eu tipurile de genți care să îmi placă, care să nu îmi “ucidă” umărul, care să arate bine şi să aibă atât aspect minunat cât şi caracter practic:

Stil și scop

Primul lucru pe care îl iau în considerare este când și cum voi folosi următoarea geantă. Ce voi purta în ea? Cu ce îmbrăcăminte o voi purta? Cum o voi purta de fapt? De exemplu, dacă sunt în căutarea unei genţi de zi cu zi pentru a mă plimba în jurul orașului, prefer o geantă uşoară, mai degrabă decât o geantă din piele cu mânere scurte. Pentru muncă, aleg o geantă clasică de umăr suficient de spațioasa pentru a reuşi să pun în ea tot ce îmi trebuie.
Sursa:answear.ro

Geanta potrivită pentru statura mea

În plus față de scopul genţii, mă uit întotdeauna ca aceasta să arate bine ţinând cont că eu sunt mignonă. La fel cum îmi aleg un articol de îmbrăcăminte, am grijă ca şi geanta să se potrivească cu statura mea. Femeile scunde (ca mine) apar mai înalte cu genți de mână mici, astfel încât nu îmi cumpăr genţi mari pentru că mă fac să arăt mai mică decât sunt.
Sursa:answear.ro

Fiecare dintre noi avem gusturi şi nevoie diferite, dar dincolo de preferințele stilului, cred că toți suntem de acord că vrem o geantă care să dureze mai mult de câțiva ani și care va servi scopului său. Gențile tale ar trebui să fie un lucru de frumusețe și o sursă de bucurie pentru tine. Investește în cele de calitate genţi și le vei avea mai multe sezoane.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu