18 martie 2019

Îndrăzneşte să fii nonconformist



În lumea revoluției post-sexuale, ați crede că un grup de tineri, femei active sexual nu ar începe să se focalizeze în folosirea unor jucării sexuale?  Nu ne-au schimbat fenomenele precum "Sex and the City" și 50 Shades of Grey care ne-au pregătit pentru asta?
Se pare că pe unii da, pe alţii nu: reacția generală pe care au avut-o când am adus subiectul în discuţie mai multor prieteni - atât singuri cât și în relații - a fost chicotitul și înroșirea... dar și curiozitatea. Sigur, o mulțime de femei au încercat deja jucării sexuale dar majoritatea tăcută și intrigată care nu știe de unde să înceapă? Nu cred că este o plăcere să intri într-un sex shop şi să fii înconjurată de vibratoare și tot felul de jucării sexuale pe care nu ţi-ai dori niciodată să le știe mama că le ai şi să nu ştii ce să alegi. Ruşinea sexuală provine din afara noastră - de la părinții noștri, prietenii noștri, școlile noastre, cultura noastră - se simte ca ceva care este înnăscut în noi. Cu alte cuvinte, atunci când ne simțim rușinați de masturbare sau de a face sex sau de a privi pornografie sau de a fi atraşi de un anumit tip de persoană, presupunem că acea rușine înseamnă ceva despre aceste acțiuni sau sentimente; presupunem că simțim rușinea în mod inerent, pentru că aceste lucruri sunt în mod inerent rele. Ceea ce, când îți iei cu adevărat timp să te gândești la lucrurile despre care ți-e rușine și de unde provin ele, realizezi că nu e chiar aşa.
Prima regulă în cumpărarea unei jucării sexuale este să vă relaxați și să vă bucurați de intimitatea pe care o poate oferi un sex shop online.

Având în vedere frecvența în care sunt menționate jucăriile sexuale (sau, mai adesea, satirizate) în mass-media și nu numai, acestea continuă să fie între normalitate și tabu. S-ar putea să existe momente când nu suntem mulțumiți. Nimic nu ne poate împiedica să fim fericiţi. Merităm. Avem această datorie față de noi înșine. De asemenea, nimic nu ne va împiedica să rămânem fericiți și satisfăcuți sexual. Merităm.
Jucăriile sexuale au devenit din ce în ce mai folosite și sexul ar trebui să nu mai fie tabu. Nimic nu ar trebui să ne împiedice să ne exprimăm libertatea sexuală. Jucăriile sexuale au beneficii mintale și sexuale uimitoare. Atunci când sunt utilizate împreună cu un partener sau singure pot avea rezultate incredibile.
Dar nici teama, nici jena nu ar trebui să te oprească să îţi duci viaţa sexuală la următorul nivel. Cel mai mare obstacol în calea achiziționării unei jucării sexuale poate fi jena, alături de convingerea că folosirea jucăriilor sexuale înseamnă că există ceva în neregulă cu funcționarea sexuală naturală. Cu toate acestea, dacă ne gândim cu adevărat la adevăratul scop al acestor obiecte, vedem că ele sunt concepute pentru a spori jocul sexual.
Unde să cauţi?
Pentru unii, cumpărarea unei jucării sexuale poate fi la fel de ușoară ca și cum ar merge într-un magazin şi şi-ar face cumpărăturile zilnice. Dar, pentru cei care nu sunt siguri de ce să caute (sau chiar ceea ce doresc), luarea primei decizii poate fi descurajatoare, motiv pentru care se recomandă un pic de auto-reflectie. Ar trebui să te gândeşti la ceea ce ştii deja despre corpul tău și la ce vrei să facă jucăria și apoi să faci o scurtă listă mentală a nevoilor. Vrei să foloseşti singură sau cu un partener jucăria? Trebuie să fie impermeabilă? Vrei să o iei în călătorie? Care este bugetul pe care îl ai?
În momentul în care ai răspunsurile la aceste întrebări un sex shop online îţi va sări în ajutor deoarece vei găsi cu siguranţă ceea ce ţi-ai propus în miile de jucării sexuale de unde poţi alege.

Un comentariu: