4 aprilie 2010

3,2,1,Start blogging:)))

Hello..asta e primul meu blog.Daca toti prostii si analfabetii au blog,eu de ce nu as incepe sa imi scriu gandurile? Nu stiu cine va citi si daca va citi cineva ce scriu eu aici..poate fi un fel de jurnal,gandurile mele asternute aici..cu bucurii,suparari,sentimente expuse:)
Am vazut un film.Se numea "Julie and Julia". Nu pot spune ca m-a inspirat, dar pot spune ca mi-a dar un imbold sa scriu.Nu ca as deveni eu faimoasa cu postarile mele,dar nu se stie niciodata.
Ce pot spune azi este ca m-am saturat de oameni prefacuti,de oameni mincinosi,de oameni care cred ca ei sunt mai presus decat toti ceilalti,de oameni care au un orgoliu nemasurat si spun: "eu sunt destept,nu te compari tu cu mine". M-am saturat de oameni care nu stiu ce vor de la viata.Come on,am 19 ani,in octombrie fac 20 si totusi am un scop in viata,stiu ce vreau de la viata,cand spun ceva ramane batut in cuie,nu ma schimb de la o ora la asta.M-am saturat de astfel de oameni,sincer..so,daca tu,care citesti asta crezi ca te incadrezi in "profilul" omului pe care l-am descris mai sus,mai bine stai departe de mine:)
Sunt fel si fel de oameni..e bine sa cunosti cat mai multe persoane,dar prefer sa ma lipsesc de astfel de oameni care se cred cei mai tari:))
Anyway,cam asta e tot ptr azi:) Ne auzim si maine:P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu