17 octombrie 2010

Romania->>?????


Stiti cum se spune, ca dupa fiecare moment fericit urmeaza si zile in care nu te simti asa de bine. Corect. Rememorez fiecare moment petrecut in Istanbul si fiecare amintire incepe sa doara pentru ca nu mai am nimic palpabil acum..totul a ramas in urma, ca o pasare ce a trecut deasupra capului...parca nimic nu a fost real, parca tot ce s-a intamplat am visat intr-o noapte, daca nu ar exista pozele as fi sigura ca a fost doar un vis. Dar nu a fost si uite ca acum totul doare, sunt departe de tot ce a fost frumos, sunt departe de viata pe care am iubit-o cel mai mult. Si doare.
Am revenit in Romania cea mizerabila, cu aceleasi stiri imputite, numai politica la televizor, numai crime, violuri, sinucideri, oameni fara bani, oameni in somaj. M-am saturat sincer, imi vine sa arunc tv-ul pe geam, mi-e sila de ce se intampla in tara asta de kkt.
Sincer, cand am venit acasa am ramas stupefiata: videoclipurile noastre muzicale s-au transformat in pornografie. Sincer, cu cat o asa-zisa "cantareata" se dezbraca mai mult, cu atat videoclipul este mai vandut. Numai scene fierbinti de "dragoste", numai "fotomodele" dezbracate. Asa am ajuns? In halul asta? Am ajuns sa nu mai avem nici un cantaret de valoare? Sa promovam artistii nostri doar pentru cum arata si nu pentru calitatile muzicale?? Mi-e scarba de ce se inampla la noi,sincer!!! Emisiunile gen "Fata lui tata", "Nora pentru mama", "Acces direct" si altele au ajuns cele mai faimoase si cele mai vizionate pentru circul pe care il produc. Asa am ajuns?? Sa ne fie rusine Romania, sa ne fie rusine pentru ca am ajuns in halul asta, am ajuns sa producem emisiuni de scandal doar pentru a avea un raiting mai mare, am ajuns sa ne scandalizam in public, sa facem circ cat mai mare la tv ca sa vindem bine si sa fim cunoscuti. Doamne, mi-e sila sincer!!!
In fine, asta e Romania:O CURVA. Nu mi-e rusine sa o spun, Romania, o curva. Tot asa sa ne mearga, va fi din ce in ce mai rau. Nu ia nimeni atitudine, se pare ca nimic nu mai functioneaza bine in tara asta. Si te intrebi:" De ce nu pot sa fiu fericit/a?" Uite raspunsul: pentru ca traiesti intr-o tara de mizerie si nu iei atitudine, continui sa ii incurajezi pe toti fraierii, contiunui sa vizionezi emisiunile de scandal, continui sa nu faci nimic.
Si ne intrebam: de ce ne pleaca tinerii din tara? De ce placa lumea la munca in Italia,Franta,Spania si alte tari? Uite de ce, pentru ca aici nu se mai poate trai. Nu mai poti respira intr-o lume corupta, intr-o lume in care mizeria domneste. Asa ca sa aveti cu totii pasapoartele pregatite. Cine stie ce se va intampla pe viitor?? Credeti ca o sa fie mai bine?? Eu nu cred.
Asta e: o viata mizerabila... Wellcome to Romania!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu