21 noiembrie 2012

I'm back:)


Buna dragii mei,
Nu am uitat de voi si am revenit cu forte proaspete dacă pot spune asa și cu un subiect foarte interesant care sper eu sa va capteze atenția.
 Cu ajutorul site-ului http://www.blogawards.ro am descoperit un nou concurs. Am liber la imaginație in ceea ce privește tematica articolului, singurul lucru pe care trebuia sa il fac era sa intru pe site-ul http://www.permis-de-conducere.ro si sa vad despre ce e vorba. Zis si făcut  Spre surprinderea mea, am "dat" peste ceva plăcut si anume despre cum sa iti iei permisul de conducere. Eu încă nu am făcut școala de șoferi si ma gândesc de mult timp sa fac pasul acesta dar de fiecare data intervenea ceva sau nu aveam "curajul" sa imi iau inima in dinți si sa ma apuc de școala de șoferi. Cu ajutorul site-ului http://www.permis-de-conducere.ro am găsit mai multe școli de șoferi din Brașov  cu numele fiecărui instructor, cu adresa si număr de telefon, adică toate detaliile necesare pentru a-i putea contacta.
             Un alt lucru extrem de interesant a fost sa găsesc chestionare auto pe acest site care sunt gratuite!! Tot pe http://www.permis-de-conducere.ro putem găsi multe sfaturi bune pentru cei care deja șofează precum si pentru cei ca mine, care au de gând sa isi ia permisul auto, precum si detalii despre siguranța rutiera si un forum, special creat pentru cei care nu găsesc informațiile dorite. Astfel http://www.permis-de-conducere.ro/  ne asigura ca indiferent ce cautam, pe site-ul lor vom găsi. Un alt lucru pe care l-am aflat de pe acest site a fost legat de chestionare drpciv, care sunt puse pe categorii, pentru a ne fi mai ușor sa găsim ceea ce ne interesează.
          Astfel, pot spune ca aproape m-am decis (in proporție de 80%) sa fac școala de șoferi. Mulțumesc http://www.permis-de-conducere.ro/ pentru toate informațiile si pentru imboldul pe care mi l-ati dat!!!

                                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu