14 decembrie 2013

Be specialBe special sau mai bine spus fii specială. Așa ar trebui să se simtă fiecare femeie, indiferent de vârstă. Dar în ziua de azi ce facem pentru a ne simți speciale în afară de a munci? NIMIC,din păcate. Toate femeile sunt frumoase dar trebuie să ne punem în evidență frumusețea și cum o putem face mai bine decât aranjându-ne, machindu-ne  și desigur, având accesorii care să ne pună în evidență și mai mult trăsăturile.Îmi aduc aminte când eram mică, aveam vreo 5-6 ani și mă uitam împreună cu bunica peste cataloage cu bijuterii . La noi pe vremea aceea nu se găsea așa ceva,cataloagele erau aduse din Germania și eram atât de încântată de ceea ce vedeam și îmi doream ca atunci când a€œvoi fii mare să am și eu muuuuulte bijuterii. Cine s-ar fi gândit că într-un timp atât de scurt totul o să se schimbe și tehnologia o să avanseze astfel încât să putem cumpăra orice online, pe internet. Avem nevoie de o adresă de e-mail, ne facem cont, ne logăm, plătim online sau putem face chiar și comenzi telefonice.  Pe site-ul celor de la http://www.bespecial.ro am găsit că livrează în toată lumea, deci nu doar în România. Asta e o noutate pentru mine și cred că este primul magazin online pe care l-am descoperit și care să ofere această oportunitate clienților.

Când am intrat prima oară pe acest site l-am găsit foarte atractiv și ușor de folosit.Mi-a plăcut foarte mult organizarea produselor, nu sunt toate amestecate și puse la grămadă cum deobicei se întâmplă pe alte site-uri ci sunt ordonate pe categorii: bijuterii pentru bărbați, bijuterii argint  ,(după tip și după material),bijuterii inox, tungsten,cu pietre,semiprețioase,fantezie,cu swarovski, bijuterii mireasă, cu cristale,gotice și rock, casete și cutii bijuterii, cosmetice Bella Pierre,acesorii laptop,cadouri și lumânări ornamentale.Se pare că indiferent cât de pretențioasă aș fi, pe acest site aș găsi ceva pe gustul meu pentru că au o gamă foarte variată de produse ceea ce nu am găsit pe alte site-uri similare cu http://www.bespecial.ro/.

Ofertele promoționale m-au lăsat masca. Cred că fiecare dintre noi suntem în căutare de reduceri și ne uităm de cele mai multe ori la preț înainte de a cumpără ceva. Dacă va spun că am găsit reduceri de mai mult de 50% la produse mă veți crede? Să va dau un exemplu: brățările shamballa  sunt reduse de la 100 lei la 35 lei cea mai scumpă. Am crezut inițial că este o glumă, apoi am continuat pe următoarele pagini și am văzut că într-adevăr reducerile pe care le oferă sunt reale.

 Cred că fiecare dintre noi are un "€œfix”, cum ar fi să nu iasă din casă fără ruj, sau fără ojă, sau cu părul nearanjat,etc. Pentru mine cel mai important este să nu uit să îmi pun cerceii deoarece nu suport să dorm cu ei iar când plec din casă, mă uit în oglindă și verific dacă îi am sau nu. Cu asta cred că am dat răspunsul la - cât de importante sunt bijuteriile pentru mine.

De purtat port tot felul de bijuterii ,începând de la coliere cu diverse pandantive până la broșe dar nu mă pot dezlipi de brățările mele , pe care le port pe mâna stângă. Am 7 brățări, toate din argint și fiecare are o semnificație aparte pentru mine. O să vă povestesc despre istoria a doar două dintre brățări: ultima brățara, a fost cadou de ziua mea, primită de la o prietenă de-a mea,brățara cu numărul 6 a fost cumpărată de bunica mea înainte să plec din țara. Bunica m-a întrebat ce vreau să îmi ia cadou să îmi amintească de ea până revin în România și eu I-am spus că vreau o brățara pentru că aș purta-o permanent și astfel ar fi cu mine tot timpul.
                 Desigur că nu m-am putut abține și am aruncat o privire la brățările pe care cei de pe site-ul http://www.bespecial.ro le oferă și am găsit o brățara care mi-a plăcut enorm și anume aceasta:  
 Prețul este de 287,85 Lei ,puțin cam piperat pot spune, cu reucere de 5% dar cu siguranță când o să aibă o reducere mai mare o să o cumpăr deoarece mi-a rămas gândul la această brățara.
                 Cred că aș putea să scriu până nu o să mai am spațiu pe blog despre bijuterii, așa că o să încerc să închei articolul și să trag o concluzie. Faptul că tehnologia a avansat și faptul că avem acum la dispoziție aceste magazine virtuale de unde putem cumpără chiar și bijuterii online ne sunt de mare ajutor.