20 septembrie 2016

Blogatu.ro + Testarea.ro + Allview = MAGIE

Anul trecut am scris un articol pe care îl puteţi găsi aici şi a fost primul meu articol câştigător. Am pus mâna pe un premiu “râvnit” de mulţi şi anume un telefon Allview E3 Living. Azi nu o să vă vorbesc despre Blogatu sau  despre cine este dar dacă doriţi să aflaţi mai multe despre EL puteţi fie să intraţi să citiţi articolul meu trecut fie direct pe http://blogatu.ro .
După cum spuneam, aşteptam cu nerăbdare să primesc telefonul pentru că sincer nu ştiam la ce să mă aştept. Până atunci nu avusesem contact cu vreun telefon Allview şi aveam falsa impresie că toate lucrurile făcute  în România sunt de proastă calitate, dar m-am înşelat.
Nu o să vă vorbesc mult despre Allview E3 Living ci despre un alt telefon pe care am pus ochii şi anume despre telefonul AllviewP8 eMagic dar puţin mai încolo. Acum este vremea să vă povestesc ceva interesant. După cum bine ştiţi lucrez în Turcia şi bineînţeles că mi-am luat Allview-ul câştigat cu mine. Toţi cei de aici erau extrem de miraţi pentru că era pentru prima oară în viaţa lor când văd un astfel de telefon.


Toţi au vrut să îl probeze, se uitau de parcă ar fi văzut o minune, de parcă ar fi deschis cutia Pandorei.  Când le-am spus că Allview este făcut în România nu le-a venit să creadă pentru că până atunci când spuneam România ei ştiau doar de Hagi, Lucescu, Popescu şi bineînţeles Dracula. Acum ştiu şi de Allview. Le-am zis că Allview este o firma românească, produsele lor fiind făcute în Transilvania, mai exact în oraşul meu natal, Braşov. Au fost extrem de încântaţi.
Şi astfel au ajuns să mă roage să ne uităm pe internet la telefoanele Allview pentru că şi ei îşi doresc un astfel de telefon. Aşa am ajuns să pun ochii pe Allview P8eMagic  dar nu pentru mine ci pentru ei.


Practic şi numele spune tot, un telefon magic. Pentru turci a fost dragoste la prima vedere. În primul rând nu le-a venit să creadă că un telefon atât de bun poate costa atât de puţin. În Turcia toate electronicele şi electrocasnicele sunt scumpe. Un telefon bunicel ( nu spun bun), care nu se ridică la calitatea telefonului Allview P8 eMagic costă undeva la 1200 lei în Turcia. Pentru un telefon bun turcii trebuie să scoată din buzunar mai mult de 2300 lei.
Eu trebuie să recunosc faptul că nu sunt inebunita după tehnologie, nu am fost niciodată o persoană care să aibă întotdeauna tot ce e mai nou pe piaţă, nu deţin o tabletă sau o camera foto performantă.  Tocmai de aceea mi-am întrebat prietenii turci care ar fi motivele pentru care îşi doresc  atât de mult să cumpere Allview P8 eMagic. Ei mi-au spus că în primul rând memoria RAM contează ( cea a telefonului fiind de 2GB), apoi camera foto este excelentă, are dual sim ( aici şi mie mi-a surâs ideea, pot pune atât cartela de România cât şi de Turcia).


În plus mi-au zis ceva de Turbo Download ( nu am înţeles mare lucru), e ceva cu wi-fi-ul, ceva se mişcă mai repede mi-au zis...înţelegeţi voi  de aici:Ce mi-a plăcut mie în plus la acest telefon este acea husă tip carte , care nu doar că protejează telefonul dar este şi elegantă şi deosebită ( din păcate pentru E3 Living nu am această posibilitate).


Ok, turcii l-au plăcut dar au vrut să îl vadă. Dar asta cum ar fi fost posibil din Turcia? Uitaţi că a fost posibil, asta cu ajutorul unui review http://testarea.ro extrem de complex pe care îl puteţi urmări şi dvs mai jos:


Aşa că pot spune că nu am un singur motiv pentru care îmi doresc acest telefon dar principalul este că  turcii l-au văzut, l-au plăcut dar cum să îl cumpere?  Răspunsul stă în mâinile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu