15 iunie 2019

Beneficiile ferestrelor de mansardă



Când vine vorba de a învesti în renovările casei, mulți proprietari au tendința de a ignora mansarda. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți serios la renovarea acestui spațiu. De fapt, ați putea dori chiar să instalați niște ferestre de mansardă .
Mansarda este o parte importantă a casei dvs., dar dacă nu este proiectată sau întreținuta corespunzător, pot apărea probleme. Este important că mansarda să fie bine izolată, ventilată și sigilată.
Pentru unii dintre noi, mansarda este cea mai bună parte a casei: liniște, lumină strălucitoare și confort. Având o amenajare bună a mansardei este ca și cum am avea un sanctuar ideal. Și atunci când vine vorba despre o mansardă bine proiectată, ferestrele contează mai mult de 50%. Deci, să aruncăm o privire asupra ferestrelor de mansardă, asupra beneficiilor acestora și asupra modului în care ele contribuie la calitatea mansardelor și a vieții noastre.
Cu ferestrele de mansardă îmbunătăţiţi iluminarea
Ferestrele de mansardă vă asigură că vă puteţi bucura de lumina zilei. De fapt, nu numai că este plăcut, dar se dovedește că este atât de important pentru sănătatea noastră generală! Ferestrele vă vor furniza lumina naturală, care este necesară.
Lumina zilei a fost folosită timp de secole ca sursă principală de lumină în interior și a fost o parte implicită a arhitecturii atât timp cât există clădiri. Nu numai că înlocuiește lumina electrică în timpul zilei, reduce consumul de energie pentru iluminat, dar influențează atât încărcăturile de încălzire, cât și cele de răcire, ceea ce îl face un parametru important al designului eficient din punct de vedere energetic.
Ferestrele de mansardă VELUX îmbunătăţesc ventilaţia

Scopul ventilației este de a împrospăta aerul din interiorul mansardelor pentru a atinge și menține bună calitate a aerului și confortul termic.
Majoritatea experților sunt de acord că mansardele necesită o ventilație corectă. Astfel, ferestrele de mansardă aduc aer curat din exterior, iar orificiile de evacuare eliberează aerul vechi în aer liber. Fără aerisire adecvată, mansarda dvs. poate prinde umezeală, care nu numai că poate determina formarea mucegaiului, dar poate și să vă putrezească structura mansardei.
Ferestrele de mansardă contribuie la confortul termic

Confortul termic este vital. Indiferent dacă vorbim despre încălzirea unei încăperi (în timpul iernii) sau despre răcirea acesteia (vara), ferestrele ne pot ajuta să facem acest lucru.
Confortul termic are și unele efecte asupra sănătății noastre. Aceasta influențează în mod direct calitatea somnului şi productivitatea.
Ferestrele de mansardă protejează interiorul de zgomotul nedorit
Izolarea fonică este un parametru important al componentelor unor clădiri, deoarece zgomotul în aer liber poate avea efecte negative asupra capacităților de sănătate.
Este cunoscut faptul că zgomotul poate afecta bunăstarea noastră, dar oamenii de știință au descoperit în mod special că zgomotul poate să provoace oboseală şi stres.
Astfel, cu ferestre de mansardă VELUX cu 3 foi de sticlă  puteţi avea cea mai performantă izolare termică şi fonica deoarece geamul laminat model 61 oferă nu doar un plus de siguranţă în mansardă dar este dotat cu 3 foi de sticlă oferind o izolare termică şi fonica mai bună a ferestrei.
Îmbunătățiți designul cu ferestre de mansardă
Adăugarea ferestrelor de mansardă vă ajută atât la designul mansardei, cât și la exteriorul casei.
Indiferent dacă mansarda dvs. este un spațiu gol în partea superioară a casei dumneavoastră, un spațiu pentru depozitare suplimentară sau un spațiu confortabil, este important să vă asigurați că aceasta este în formă bună. Perfecte pentru etanșare, ventilație și izolare, ferestrele VELUX vor preveni multe probleme astfel încât să fiţi mulţumiţi şi să vă puteţi bucura de confortul casei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu