17 februarie 2015

BlogMartisor




Întotdeauna am apreciat site-ul http://www.blogawards.ro/ pentru că este singurul care ne ajută pe noi, bloggerii... care ne dă subiecte extrem de interesante despre care putem scrie, desigur, în colaborare cu diferiţi sponsori.
Pe lângă concursurile individuale cu premii extrem de atractive, http://www.blogawards.ro/ lansează o campanie care se numeşte Blog Mărţişor şi se încheie pe data de 10 martie.

Clasamentul concursului BlogMartisor se realizează în funcţie de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.

Pentru aceasta campanie sunt deja 10 sponsori înscrişi, pe parcurs putându-se alătura şi alţi noi sponsori.

Mie întotdeauna mi-au plăcut provocările, mi-a plăcut să scriu, am urât matematică, fizică, chimia... şi mi-a plăcut literatura, mi-a plăcut să compun, să scriu... despre orice.
Blogawards susţine bloggerii, ne susţine pe noi, cei care iubim scrisul.

Dacă şi tu iubeşti să scrii, te invit să arunci o privire pe acest site http://www.blogawards.ro, participa la minim 75% din campaniile individuale BlogMartisor pentru a putea câştiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul BlogMartisor



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu