8 februarie 2015

Întotdeauna se poate mai mult





Haideţi să ne teleportăm în timp şi să ne aducem aminte de copilăria noastră.. haideţi să ne gândim cum ne jucam noi.. va mai aduceţi aminte de flori, fete şi băieţi? Sau de 1-2-3 la perete stai? Telefonul fără fir va sună cunoscut? Sau elastic? Şi pot continua...

Haideţi să ne gândim puţin la prezent...

Copiii de acum sunt topiţi după console video, telefoane, tablete, aparate foto moderne şi aşa mai departe.
Voi când aţi avut primul telefon mobil?
Eu.. hmm.. prin clasa a 8-a, o cărămidă, că ăla nu se poate numi telefon în comparaţie cu ce există acum... După aceea telefoanele au tot evoluat şi când au apărut cele cu clăpiţa oau.. o nouă modă... apoi au apărut camerele foto care se adaptau la telefonul mobil.. ataşez şi o poză, ca să vă aduceţi aminte despre ce vorbesc..



Cu timpul, totul a evoluat.. poate mult prea repede... şi cu timpul şi noi a trebuit să ne adaptăm.
Cine ar fi crezut că internetul o să fie accesibil pentru toată lumea? Cine ar fi crezut că nu vom mai plăti cei 3 lei/oră la internet cafe?
Cine ar fi crezut că vor apărea smartphone-urile? Cine s-ar fi gândit că vor exista tablete?

Noi, ăştia tineri ne adaptăm mai uşor la toate aceste gadgeturi moderne dar.. oamenii mai în vârstă nu prea..
Mergând în vizită la bunica mea, am întrebat-o dacă nu vrea o tabletă, pentru a reuşi să comunicăm mai uşor când sunt plecată în străinătate. M-a întrebat:” Ce fel de tableta, de ciocolată, de medicamente?” Nu prea ştia la ce mă refer...
I-am explicat ce este o tabletă, prin cuvinte simple... nu puteam să o bag în ceaţă cu totul să îi spun că sunt multe tipuri de tablete, că au diferite procesoare, că depinde ce fel de memorie are, cameră foto, etc.
Căutând o tabletă ieftină, dar bună, am găsit tableta “Evolio Axis 7″HD


 Priviţi următorul videoclip ca să vă convingeţi:



Evolio prezintă Axis 7 HD, o nouă tableta accesibilă ca preţ, cu procesor quad core, două camere foto şi design elegant. 

Este o tabletă „mare” în sensul în care are un ecran cu diagonală de 7 inch. De asemenea are un design elegant, slim – de numai 9.3 mm, în timp ce carcasa mata cu textură anti-alunecare şi antireflex i-ar permite bunicii să ţină tableta în mâna fără a se teme că îi va scăpa şi o va sparge.

Autonomia tabletei este una dintre cele cele mai bune de pe piaţa în comparaţie cu alte produse similare, de până la 250 de ore în standby şi până la 6 ore de funcţionare continuă, susţinută de bateria de 3000 de mAh. Asta mă bucura pe mine pentru că nu voi primi mii de telefoane la fiecare jumătate de oră de la bunica, să mă întrebe cum să o pună la încărcat.

Un alt atu al tabletei este prezentă camerei foto principale pe spatele tabletei, majoritatea modelelor similare disponibile pe piaţa având doar o singură cameră amplasată frontal.

Citind ultima descriere a tabletei m-a făcut să mi-o doresc şi mai tare. Tableta Evolio Axis are preinstalata, în premieră, şi aplicaţia callRomania, un serviciu de telefonie VoIP care permite efectuarea de apeluri în reţele de telefonie naţionale şi internaţionale la costuri foarte mici. În plus, la crearea contului, utilizatorul primeşte 5 euro credit cadou pe care îi poate folosi timp de o lună.

Voi ce părere aveţi? Se merită?
Eu cred că da..
Deci..???
Ce mai aşteptaţi?
Cumpăraţi...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu