27 iulie 2016

4 motive pentru a folosi bicicleta DHS Kreativ


 Cel mai probabil aș putea să scriu un articol extrem extrem de lung deoarece cred că pot găsi un million de motive pentru a folisi bicicleta. Totuși, pentu a vă ține aici, pe blog cu mine o să încerc să vă prezint care sunt pentru mine cele mai importante motive pentru a folosi această bicicletă de la DHS, pe care o puteți cumpăra de pe Evomag  la prețul de 540 lei.
Totuși, înainte de a începe propriu zis acest articol o să vă spun că sunt o persoană destul de sedentară dar când vine vorba să mă urc pe bicicletă parcă devin alt om. Așa reușesc să mă mențin în formă, cu ajutorul bicicletei. Nu pot alerga, nici în aer liber nici pe banda de alergat, nu îmi place să merg la sală, nu știu să schiez și nu prea am alte sporturi care să mă pasioneze. Consider că bicicleta îmi salvează viața și mă ajută să nu devin o persoană supraponderală, mă ajută să îmi mențin forma fizică și de ce nu, să îmi păstrez sănătatea. De ce aleg bicicleta DHS Kreativ?

 1.        Mă mențin în formă

 A fi în formă înseamnă a fi sănătos, a avea o inimă puternică , a avea ceva mușchi. Desigur, pentru asta trebuie să depunem ceva efort și din punctul meu de vedere cel mai bun mod pentru a face acest lucru este a merge cu bicicleta. Îmbin utilul cu plăcutul.
 Indiferent că mă plimb prin parc, urc un deal sau fac drumeții montane, atunci când merg cu bicicleta nu obosesc deloc. Când am încercat să fac alte sporturi îmi pierdeam fie suflul, fie răbdarea. Aici situația se schimb ă …parcă inima îmi devine mai puternică, îmi livrează mai mult oxigen și parcă am mai multă putere.
 A fi în formă îmi dă încredere în mine, atât încredere fizică ( știu că pot) dar și încredere psihică. Când știu că sunt în formă cu ajutorul bicicletei mă simt mândră de efortul pe care l-am depus pentru că știu că am ajuns la un nivel pe care alte dăți sau prin alte sporturi nu îl puteam ajunge. Acum am mai multă încredere în corpul meu, îl controlez mai ușor și toate aceste lucruri am reușit să le fac cu ajutorul bicicletei.

 2.        Îmi fac prieteni

 În același timp, mersul cu bicicleta m-a ajutat nu doar să mă păstrez în formă ci să îmi fac noi prieteni. Având același traseu m-am întâlnit cu oameni noi, mi-am făcut prieteni, am intrat în grupuri noi.
 A merge cu bicicleta este total diferit de a merge cu mașina. Majoritatea cliclistilor salută și chiar se opresc. Dacă am nevoie de ajutor pe traseu știu că imediat pot primi ajutor fără să îl cer. 3.        Mă simt diferit

 Madonna merge pe bicicletă împreună cu bodyguard-ul său, Johnny Depp , Angelina Jolie și Bob Dylan utilizează bicicleta. Ei sunt deja cool dar parcă atunci când merg cu bicicleta par și mai cool. La fel mă simt și eu atunci când pedalez. Mă simt altfel, indiferent că pedalez repede sau încet, mă simt bine, mă simt în formă, mă inspiră …
  

 4.        Un mijloc de transport ieftin

 Nu putem compara o bicicletă cu o mașină sau cu un scuter dar cred că bicicleta este cel mai rapid și sigur mod de transport. Din păcate în România nu avem multe piste pentru bicicliști dar celalte țări din Europa stau foarte bine la acest capitol. Pe toată Coasta de Azur există piste speciale pentru bicicliști, în Spania la fel, în Italia. 
 În Olanda sau Danemarca majoritatea angajatiilor mariilor corporații vin pe biciclete la muncă.
 La Evomag am găsit o bicicletă pe placul meu, ROZ și  ieftină. Nu am căutat ceva extravagant, nu am dorit ceva extrem de performant, am vrut o bicicletă care să meargă și aceasta a fost cea mai potrivită pentru mine.
Desigur, pe site puteți găsi multe modele  de biciclete la diferite prețuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu