2 august 2018

Cine este Amber?Numele de Amber are o notă pozitivă, poate fi o fată care se uită mereu la lucrurile mai luminoase din viață. Foarte optimistă. E o persoană frumoasă şi pe dinăuntru și pe dinafară, dar rareori își dă seama de valoarea ei. Fata asta are un simț al umorului. Nu găsesc pe nimeni altcineva că ea. Cu siguranţă Amber este salteaua fără de care nu ai putea trăi fără.
Cea mai veche bucată de chihlimbar a fost descoperită cu aproximativ 320 de milioane de ani în urmă, astfel încât să puteți imagina ce energii puternice le deține această piatră!
Cea mai atractivă calitate a chihlimbarului este că are o energie foarte veche. Cu această energie veche vine înțelepciunea dobândită a pământului! Este o piatră caldă, veselă, înțeleaptă, protectoare și vindecătoare. Aceasta va îndepărta toate stările negative și va elimina energiile negative pe care alte persoane le pot emana. Cu salteaua Amber poţi ave toate acestea plus un somn liniştit deoarece este realizată după o tehnologie hibridă, din spumă cu chihlimbar АmberFoam® brevetată, cu spumă HR cu efect de masaj, cu 7 zone de confort, spumă cu memorie de calitate avansată și sistem ortopedic Pocket spring. Ce îţi poţi dori mai mult? Testează Amber 100 de nopți înainte de a decide dacă o păstrezi.

Amber este salteaua pe care trebuie să o ai dacă vrei să scapi de stresul zilnic şi anxietate. Aceasta va dizolva toate urmele de epuizare fizică și mentală și te va ajuta îţi elimini temerile și îngrijorările.


Chiar dacă dormiți timp de opt ore sau mai mult în fiecare noapte, somnul de calitate scăzută vă poate lăsa să vă simțiți obosiți, bătrâni sau amețiți. Încercați să folosiţi salteaua Amber care va oferta garanţie pe viaţă, să ajustați mediul înconjurător în jurul patului dvs., precum și activitățile de seară și ar trebui să observați o îmbunătățire semnificativă.
Când oamenii vorbesc despre a dormi ca un bebeluș, înseamnă de obicei că au adormit profund și liniştit.
Cunosc mulţi oameni care pot adormi oricând şi oriunde. Eu nu fac parte din acea categorie. Somnul este singura mea iubire adevărată dar în patul meu. Prefer să am linişte deplină în timpul somnului şi să nu între lumina în cameră. Norocul meu este că nu trebuie să fac multe pentru a avea un somn liniştit ptr ca deobicei dorm bine.
Voi cum dormiţi?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu