29 iulie 2018

Aleg Blogatu.ro



În cultura noastră obsedată de tehnologie, se pare că există tot timpul un nou obiect gadget care trebuie să lovească piața în fiecare zi. Dar care dintre ele merită de fapt banii dvs. și cum puteți utiliza cele mai bune review-uri pentru a fii siguri că ați luat decizia corecta? Citirea blogul-ului Blogatu.ro vă poate ajuta extrem de mult.
Unele bloguri educă, ajută oamenii să colaboreze, să sporească idei și să ne extindă pur și simplu universul nostru de gândire. Alții ne amestecă emoțiile sau ne fac să râdem. Blogatu.ro le combină pe toate acestea, are articole bazate pe tehnologie și nu numai, noutățile, designul, frecvența actualizărilor și valoarea informațiilor de pe site-ul blogatul.ro il fac sa fie unul dintre cei mai buni bloggeri.
Una dintre cele mai mari plăceri de a fi un blogger este de a scrie recenzii despre produse iar blogatu.ro o face jos pălăria.
 De ce blogatul.ro?
Are multi urmatoritori
Marius Calugaru stie cum să ne sfătuiască, de la fotografiile sugestive pana la videoclipurile blogatu de pe YouTube . Avem știri care vă vor ține la curent în călătoria și tehnologia care este în continuă schimbare.
 Allview X5 Soul Pro - Primul smartphone romanesc cubreton este unul dintre cele mai vizualizate review-uri cu peste 1000 de vizualizări și este în creștere.
 Implicat 100%
Blogatu este dedicat produselor Allview deși oferă recenzii aprofundate si despre alte gadget-uri și ne oferă recomandări. Mereu vorbește despre cele mai recente și mai bune aplicații, gadgeturi și companii. Review-urile de gadget-uri realizate de Marius Calugaru despre Allview sunt de departe cele mai bune, nu doar pentru ca Marius este un expert în prezentarea lor dar și pentru ca produsele sunt calitative și interesante.
El are posibilitatea de a pune mana pe cele mai noi produse Allview, cum ar fi Allview Allwatch V, un videoclip realizat acum 3 zile despre care eu deja am aflat.

Ușor de folosit
Blogatu.ro este un site usor de folsit chiar si de incepatori si oferta o varietate de caracteristici.
 Ne influențează în mod pozitiv
 Blogatu.ro are puterea de a influența comportamentele și obiceiurile de cumpărare ale publicului.
Cititorii lui au încredere în el și doresc, în mod firesc sa cumpere produsele recomandate de el.
Face din placere ceea ce face
Chiar dacă nu l-am cunoscut personal pe Marius îmi pot da seama din videoclipurile sale ca el face cu plăcere ceea ce face şi asta se vede. Din intonația vocii, din comportamentul degajat pe care îl adoptă în fiecare videoclip mă face să îmi doresc să urmăresc fiecare review al său.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu