28 iulie 2018

Tehnologia inteligentă în viața noastră zilnică



 Tehnologia ne permite să ne adaptăm mediului înconjurător, astfel încât să putem să ne angajăm, să învățăm și să trăim mai bine cu ajutorul acesteia. Azi și mâine şi în viitor vom continua să acordăm prioritate tehnologiei moderne.
De ce tehnologia inteligentă este importantă
Folosirea tehnologiei inteligente crește în fiecare zi - de la telefoane inteligente și dispozitive personale la case inteligente, mașini inteligente și orașe inteligente - devine din ce în ce mai mult o parte a vieții cotidiene pentru mulți consumatori.
Este important să se dezvoltam o înțelegere mai bună a pieței de tehnologie inteligentă prin profilarea unor segmente distincte de consumatori și prin explorarea modului în care aceștia trăiesc și interacționează cu tehnologia "inteligentă" în viața de zi cu zi.
Smart Protection foloseşte o combinație de cercetare a clienților şi ofertă o viziune intuitivă și unică asupra consumatorului de tehnologii inteligente cu ajutorul foliilor de protecţie pentru smartphone.

Cei mai mulți dintre noi s-ar putea să nu observe asta, dar o mare parte din viețile noastre sunt „controlate” de tehnologia modernă. Din ce în ce mai multe dintre aceste progrese ne reorientează viețile, constituind modalități mult mai excentrice de a experimenta lumea din jur.
Acestea pot fi asemănătoare cu cele mai utile gadget-uri pentru viața de zi cu zi. Aceste instrumente pot fi orice, de la o periuță de dinți electronică, la un dispozitiv de streaming media. Când totul este spus și făcut, electronicele care ne înconjoară ne ajuta drastic viața.
Avantajele tehnologiei inteligente
Cei mai puțin experimentați, cu puține dispozitive aflate în posesia lor, văd tehnologia inteligentă ca un lux, nu o necesitate.
·         Creați o modalitate de a vă conecta la membrii familiei (apeluri telefonice sau trimite mesaje)
·         Eliberați mai mult timp pentru a vă petrece împreună cu prietenii și familia (utilizați tehnologia inteligentă pentru a spori productivitatea)
·         Multă alte activități care va ajuta (comanda pizza, comanda un Uber, etc.)

Viitorul tehnologiei inteligente
Pe măsură ce tehnologia inteligentă continuă să se îmbunătățească, nevoile utilizatorilor vor evolua și ele. Există mai multe cerinţe pe care utilizatorii se așteaptă să le aibă în viitor când vine vorba de tehnologia inteligentă:
·                 Sprijin multi-tasking și asistență pentru coordonarea gospodăriilor
·                 Îmbunătățirea conectării și a schimbului de experiențe cu familia
·    Utilizarea comenzii vocale pentru sarcini scurte, e-mailuri și gestionarea calendarelor sau mementourilor sau în timpul elaborării

Device-uri pe care le folosesc

  1. Laptopul
Calculatoarele și laptopurile sunt considerate sursă primară de informații. Acestea au abilitatea de a accesa internetul, de a crea conținut, de a stoca fișiere și multe altele. Computerele sunt cele mai influente dispozitive tehnologice de pe piață de astăzi. Atât laptopurile/calculatoarele cât și internetul au modelat modul în care facem sarcinile de zi cu zi.
  1. Smartphone
Telefoanele au fost inventate în primul rând ca mijloc de comunicare. În afară de aceasta, în prezent, smartphone-urile sunt mult mai bine utilizate în același mod ca și calculatoarele. Acestea au și abilitatea de a accesa internetul aproape oriunde în lume, de a accesa și de a stoca fișiere, de a face fotografii și o grămadă de alte aplicaţii disponibile.

  1. Smart TV-ul
Nu mai trebuie să părăsesc locuinţa pentru a obține calitatea de la cinema, deși îmi place să merg la filme, acum pot replica cu ușurință acea experiență în propria mea casă cu smart tv-ul. Acesta oferă o gamă largă de produse de calitate, cu opțiuni nesfârșite care pot crea soluția finală de vizionare.
  1. Tableta
La fel ca smartphone-urile cu caracteristici precum computerele, tabletele sunt dispozitive uimitoare pe care mulți oameni le folosesc în fiecare zi, inclusiv eu. Există multe aplicații care mă ajuta în viaţa de zi cu zi şi îmi uşurează anumite sarcini. Oamenii folosesc tabletele pentru a se juca, a gestiona orare, a distra copiii mici și multe altele.
Datorită ritmului tot mai mare de inovare tehnologică, toată lumea îşi doreşte să aibă cel mai nou model sau cea mai bună tehnologie. Nu este rău să fii o persoană orientată spre tehnologie. Poţi stabili reguli pentru tine şi te poţi ajuta de tehnologie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu