21 septembrie 2018

Extrem de mulţumită şi mândră de noul meu robot Wizzo


De foarte mult timp îmi doream un robot de bucătărie dar până acum şi datorită preţului care înainte mi se părea cam mare dar şi datorită faptului că mă temeam să nu o să ştiu să îl folosesc nu am achiziţionat un robot de bucătărie.
Acum, deţin un ROBOT DE BUCĂTĂRIE WIZZO QB307538 de care sunt extrem de mulţumită şi nu regret nici o secundă alegerea făcută.

Sincer vă spun, nu ştiam la ce pot folosi un robot de bucătărie. Iată că există atâtea de făcut cu el încât o să îl folosiţi zilnic.
  1. Puteţi face aluat de pâine
Cu ajutorul robotului de bucătărie WIZZO QB307538 am făcut un aluat de pâine care ulterior s-a transformat într-o pâine delicioasă. Am scăpat de grija frământării manuale şi nu era doar o grijă dar şi timp pierdut şi munca inutilă, care acum poate fi făcută de un robot de bucătărie.
Iată pas cu pas cum am folosit robotul Wizzo pentru a face aluatul de pâine:
 
Am adaugat faina, drojdia si sarea
  

Am pornit robotul Wizzo si l-am lasat sa framante



Wizzo si-a facut treaba



Am lasat la dospit aluatul
Cand a fost gata am pregatit tava unsa cu putin unt si presarata cu faina

Aluatul e pregatit pentru a fi pus la cuptor

Painea e gata - fara coloranti, fara e-uri, o paine facuta in casa ce imi aduce aminte de gustul copilariei

Extrem de simplu şi rapid, nu?
  1. Am tocat carne şi legume
Uneori îmi doream să fac ardei umpluţi sau gulii umplute cu carne de pui dar nu găseam nicăieri o măcelărie care să vrea să îmi toace carnea de pui. La maşina de tocat carne manuală nici nu mă gândeam sinceră să fiu pentru că ar fi fost mult prea greu. Acum, cu robotul de bucătărie Wizzo am reuşit să fac nişte gulii umplute cu carne de pui minunate. Am tocat mai întâi carnea de pui, apoi am adăugat legumele.
Trebuie să vă mărturisesc faptul că la maşina de tocat wizzo mi-am cam prins urechile, o să vă daţi seama şi din poze ce greşeală am făcut. Fiind prima oară când foloseam robotul, deşi am urmărit şi citit instrucţiunile cu atenţie, am omis să pun un element cheie şi anume acel capac unde să introducea apoi tija pentru tocător. Şi aşa m-am chinuit să toc puiul, ţinând de tocător şi fiindu-mi frică mare ca din clipa în clipă o să iasă.
Puteţi vedea eroarea mai jos:


Apoi am descoperit miraculos minunatul capac pe care eu uitasem să îl pun (sau mă rog, la vremea respectivă nu ştiam că trebuie pus). Nu mă certaţi, prima oară e mai greu.
Când am început să toc morcovul am pus şi elementul lipsă şi am tocat fără frică, extrem de rapid.


Pro WIZZO QB307538
-          Nu este atât de zgomotos precum spune lumea pe internet. Mi se pare că un mixer face mult mai mult zgomot decât robotul Wizzo
-          Are multe accesorii şi dacă învăţaţi (se învaţă rapid, prima oară e mai greu) cum să îl folosiţi o să vă fie toate de folos
-          - este simplu de asamblat
-          - piesele sunt calitative
-          - este uşor de folosit
-          - instrucţiuni clare şi chiar idei de reţete
-          Există posibilităţi nenumărate de a-l folosi
-          Se spala extrem de repede şi uşor

Contra:
-          Pentru tocarea legumelor se foloseşte un accesoriu alb, din plastic, care la prima folosire deja s-a murdărit, a intrat culoarea de la morcov în el. Deşi l-am săpat, culoarea nu se mai duce şi accesoriul a rămas portocaliu.


În afară de lucrurile menţionate, dacă sunteţi gospodine puteţi face o grămadă de aluaturi de prăjituri, tarte şi alte lucruri minunate. Robotul Wizzo vine şi cu o mini carte de idei de reţete şi cu instrucţiuni clare şi precise despre cantitate, vitezele de folosire ale robotului şi aşa mai departe.
De asemenea, pe internet găsiţi cu sprijinul Tefal reţete de bucătărie numai bune de încercat.
Per total sunt extrem de mulţumită de robotul de bucătărie WIZZO QB307538 care mă ajută  în bucătărie.
Vă invit să vizionaţi clipurile video de funcţionare a robotului de bucătărie Wizzo, clipuri realizate de mine:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu