1 septembrie 2019

Privind întotdeauna pe partea luminoasă



Pentru unii dintre noi, mansarda este cea mai bună parte a casei: liniște, lumină strălucitoare și confort. A avea o mansardă bine pusă la punct este ca și cum ai avea sanctuarul ideal. Iar când vorbim de transformarea podului într-o mansardă , Velux face mai mult de 50% din treabă. Deci, să aruncăm o privire mai atentă la ferestrele de acoperiş, la beneficiile lor și la modul în care contribuie la calitatea mansardelor și a vieții noastre.
Ferestrele de mansardă - cum pot să vă „deschidă” camera
Când aveți o cameră la mansardă în România, veți dori să fie cât mai mare și cât se poate de atrăgătoare, mai ales dacă intenționați să o utilizați ca dormitor suplimentar, baie, sală de jocuri sau doar pentru a stoca anumite obiecte. Pentru a realiza acest lucru, majoritatea oamenilor folosesc o firmă, precum Velux, pentru a-i ajuta.
Ce sunt ferestrele de mansardă?

O fereastră de mansardă este o fereastră care este încorporată în acoperiș sau în tavan, iar aceasta face parte din acoperiș, permițând luminii să treacă și să ajungă în zone în care ferestrele standard nu pot pătrunde. Unele ferestre şi accesorii originale VELUX pot avea mai multe luminatoare în funcție de dimensiunea conversiei de tip mansardă și de ceea ce se construiește în spațiul de conversie al mansardei.
Deci, cum ajută ferestrele de mansardă să deschidă o cameră?

Unul dintre cele mai importante puncte pe care o fereastră de mansardă o aduce într-o cameră este faptul că oferă cantități mari de lumină. Acest tip de ferestre sunt de obicei orientate în sus, ceea ce este extrem de benefic pentru a oferi o priveliște deosebită asupra cerului. Acest lucru nu numai că oferă o vedere excelentă, dar aduce și multă lumină în cameră, ceea ce ajută la iluzia de mărire a acesteia. O cameră întunecată pare destul de mică și apăsătoare iar acest lucru poate fi extrem de neatrăgător pentru persoanele care folosesc camera. Să ai o fereastră de mansarda înseamnă că poți avea o sursă mare de lumină naturală, care ajută să facă o cameră să se simtă caldă și primitoare și, de asemenea, o face să pară mai mare.
În general, avantajele de a avea ferestre de mansardă calitative sunt multe și este excelent pentru a ajuta la deschiderea unei camere și a face să pară mai primitoare.
Cel mai mare furnizor și cel mai cunoscut producător de ferestre de mansardă este Velux și acesta reprezintă standardul de referință pentru designul și funcționalitatea ferestrelor. Dacă vă gândiți să vă amenajaţi mansarda, de ce nu consultați site-ul lor web pentru faceți o idee despre ce se poate realiza și asigurați-vă că vorbiți cu unul dintre experții lor, dacă doriți să aflați mai multe despre convertirea mansardei în general.




2 comentarii: