29 noiembrie 2017

AlecoAir - ajutorul pentru casa ta

Este important ca să păstrezi un nivel adecvat de umiditate atât în propria locuinţă cât şi la locul de muncă pentru a fi confortabil şi a-ţi menţine sănătatea. Există mulţi factori care influenţează alergiile. Iar printre aceste declanşatoare pot fi acarienii de praf, mucegaiul şi desigur, alergiile sezoniere. Un dezumidificator bun sau un umidificator te poate ajuta în mai multe moduri. Şi un magazin online precum AlecoAir.ro te poate ajuta şi mai mult, deoarece sunt experţi în comercializarea produselor ce îmbunătăţesc calitatea aerului.



Nivelul de umiditate internă ar trebui să se situeze între 30 și 50%. Fie că locuieşti într-o zonă cu un climat umed, fie că spaţiul în care locuieşti tinde să fie mai umed, îţi poate afecta sănătatea şi îţi poate cauza alergii.
Nu exista pe planeta noastră o ţară care să aibă un aer exterior complet uscat, iar în casă situaţia se schimbă complet deoarece există surse multiple care crează umiditate precum: aburul de la gătit sau din baie, transpiraţia, umiditatea provenită din procesele de producție sau depozitarea bunurilor umede, chiar și materialele de construcție și mobilierul adaugă la umiditatea totală a unei încăperi.
Datorită creșterii prețurilor la energie, clădirile sunt mult mai bine izolate decât înainte. Izolația ar putea să „alunge” frigul, dar, de asemenea, reduce schimbarea aerului şi astfel exista mai multă umiditate.



Cum determinăm umiditatea din casă?

Pentru a stabili umiditatea din casă, ai nevoie de un higrometru, un aparat de măsură care arata aproape ca un termometru. Dar pentru că AlecoAir este un magazin online care se respectă, vei găsi la vânzare termohigrometre, cu ajutorul cărora vei putea măsura temperatura aerului (°C, °F) și umiditatea relativă.
Şi dacă tot am pomenit de AlecoAir.ro, vă pot spune că este cel mai bun magazin online de la care îţi poţi procura începând de la dezumidificatoare aer, aeroterme electrice/ceramice, umidificatoare aer, purificatoare aer. Aceştia comercializează o gamă atât de variată de produse, încât este imposibil să nu găseşti ceva ce ai nevoie.
Printre cele mai deosebite produse vândute de ei se numără şi gadgeturile de monitorizare sănătate.
  
Odată ce ai stabilit umiditatea din apartament, poţi lua măsuri pentru a ajunge la un nivel optim de umiditate.
Lucrul frumos despre umidificatoare și dezumidificatoare este că ele se autoreglează. Aceste mașini se reglează în funcție de ceea ce le spune „Mama Natură”. De exemplu, cel mai bun umidificator aer evaporă mai puțină apă din filtru, în funcție de cât de umed este aerul. Acest lucru împiedică emiterea de prea multă umiditate în aer.

Pe lângă beneficiile binecunoscute pentru sănătate pe care umidificatoarele le oferă, acestea te pot ajuta să îi păstrezi aspectul camerei: previne apariţia fisurilor în mobilier şi în vopsea, încetineşte desprinderea tapetului.
Desigur, şi folosirea dezumidificatoarelor oferă numeroase beneficii cum ar fi reducerea mirosurilor, reducerea posibilității de a dezvolta mucegai pe haine sau mobilier, un aer mai curat şi mai proaspăt.

Un mediu mai puțin umed în casa ta înseamnă că îmbrăcămintea se va usca mai repede, pâinea și cerealele vor rămâne proaspete mai mult timp și nu vei mai găsi semne de rugină sau coroziune în casă. Nu vei mai avea atâta praf în casă, deci poţi scăpa de stresul curăţeniei zilnice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu