16 decembrie 2017

Campofrio Active Snack – snack-ul tău spre succes


Pentru majoritatea dintre noi, senzația de oboseală, indiferent ce moment al anului este, a devenit practic un mod de viață. Copleșiți de stres și responsabilități, ne luptăm fără milă, luptăm cu "ceaţa" cerebrală și ne epuizam cu „focuri” de cofeină și linguri de zahăr pentru a ne susține pe noi înşine suficient de mult timp pentru a realiza sarcinile necesare în timpul zilei. Apoi, când avem puţin timp liber, suntem prea îndemnați să dormim. Nu e de mirare că atât de mulți dintre noi suntem obosiţi din punct de vedere fizic, emoțional și mental!

Vestea bună este că nu trebuie să trăiți așa. Pur și simplu trăind puțin mai inteligent și făcând câteva alegeri de sănătate în fiecare zi, puteți să eliminați oboseala din viața voastră și să o trăiți așa cum ați fost născuți - cu vibranță și energie!
  
Există un nou produs inovator Caroli Foods Group pe piaţa din România şi anume Campofrio Active Snack care introduce creativ un preparat din carne uscată și deshidratată, astfel, aveţi la dispoziţie o gustare portabilă din carne. Masa slabă este o sursă excelentă de energie cu conţinut redus de calorii, având proteine din carne, 26 g la 100g de produs, este fix sursa de energie de care ai nevoie într-o zi agitată.



Cu toţii avem plăcerile noastre vinovate. Încercăm să mâncăm bine, să gătim bine și să ne îmbunătățim sănătatea. Uneori, totuși, dorești doar un lucru pe care știi că e foarte rău pentru tine. Fie că este vorba despre covrigi, gogoşi, brioşe, biscuiţi, etc. în casa ta există clar astfel de snack-uri. Mult mai puțin costisitor, făcut din ingrediente pe care le puteți identifica şi fără coloranţi, potentiator de aromă, gluten sau lactoza, Campofrio Active Snack pot fi exact ceea ce îţi doreşti fie atunci când te "loveşte" pofta de ceva bun sau când ai nevoie de energie.



Campofrio Active Snack este acum mult mai mult decât un simplu baton, este portabil şi are un ambalaj inovator şi o membrană transparentă necomestibilă, astfel încât snackul se va păstra proaspăt chiar la temperatura camerei. În plus, Campofrio Active Snack nu are coloranţi, nu are potentiator de aromă şi este fără gluten şi fără lactoză.

Şi dacă nu ştiţi unde sunt aceste batoane Campofrio Active Snack aflaţi că le puteţi găsi în magazinele Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland şi în locaţii selecţionate Rompetrol. Lista completă a locaţiilor o găsiţi pe www.activesnack.ro în secţiunea Find Active Snack.

Mergeți pe „culoarul” gustării și veți fi întâmpinați de un gust incredibil. Pe lângă asta, aveţi şansa să câştigaţi până la finalul lunii ianuarie multe premii săptămânale. La cumpărarea unui Campofrio Active Snack puteţi câştiga un voucher pentru super echipamente de iarnă marca Salomon şi trei mega cutii de Active Snack. Sună bine, nu?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu