19 februarie 2015

Now you can smile with Cris Smile




Bună dragii mei cititori. Revin cu un nou articol, dar de data aceasta o să vă rog să îmi spuneţi părerile voastre deoarece va conta acest lucru la jurizare. Până în momentul de faţă, voi, cei 30.460 care aţi accesat blog-ul meu nu prea daţi comentarii.. dar de data aceasta o să vă rog să o faceţi.
În articolul care urmează o să vă povestesc despre Clinica Dentară Cris Smile şi despre cum putem avea o dantură frumoasă şi ingrjita.
Clinica Dentară Cris Smile este un cabinet stomatologic recunoscut în Bucureşti, aflat pe Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc. B, ap.59, Ghencea.
Ştim cu toţii că atunci când vine vorba să mergem la dentist simţim cum ne fuge pământul de sub picioare şi încercam să amânăm această vizită.
Eu cred că aceasta clinică de stomatologie ne va uşura acest aspect şi ne va înlătura frică deoarece sunt nişte profesionişti.
Ca şi oferte, aveţi de unde alege...
În primul rând oferta detartraj +periaj profesional





În al doilea rând implant dentar – 
  




În al treilea rând şi poate unul dintre cele mai importante aspecte: stomatologie copii – deoarece nu toţi medicii se încumeta să lucreze cu copii. Îţi trebuie o experienţă maximă şi o răbdare de fier pentru a satisface atât copiii cât şi pe părinţii acestora. Dar Clinica Dentară Cris Smile reuşeşte cu brio şi la acest capitol.

Şi ca să nu vă gândiţi la bani, Clinica Dentară Cris Smile are o ofertă de nerefuzat:



Eu spun să nu mai staţi pe gânduri şi să „alergaţi” repede la Clinica Dentară Cris Smile indiferent de problema pe care o aveţi, ei o să vă rezolve rapid, fără durere.



2 comentarii:

  1. :) Am fost acolo. Ca să-l însoţesc pe prietenul meu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Si prietenul a fost multumit de serviciile stomatologice pe care le-a primit? :D

    RăspundețiȘtergere