23 octombrie 2017

7 lucruri pe care ar trebui să le ştii când cumperi costumul de Halloween pentru copilul tău



Halloween-ul este distractiv şi toată lumea iubeşte să se “deghizeze”, în special copiii. Fie că marea petrece o va avea la grădiniţă, la şcoală sau chiar acasă, trebuie să îl ajuţi să îşi găsească îmbrăcămintea adecvată şi acum avem ocazia să găsim online costume de Halloween pentru copii


1. Citeşte descrierea costumului

Carnaval24.ro îţi oferă o gamă variată de costume pentru fetiţe şi băieţi de toate vârstele, chiar şi pentru bebeluşi! Pentru a fi sigură că i se potriveşte copilului tău, citeşte bine descrierea costumului înainte de a-l cumpăra.


2.  Evitaţi alergiile

Înainte de a cumpăra costume schelet  , vampiri, vrajitoare etc. asigura-te că ştii din ce material este produs costumul şi că nu îi va provoca alergie 
copilului tău.
Cel mai bun material pentru oricine cu sensibilitate la piele şi alergie este unul care este respirabil. De exemplu, bumbacul - este o ţesătură uşoară, respirabilă şi se îmbină bine cu costumele fabuloase.

3. Gaseste masca potrivită

Unui costum nu îi poate lipsi masca, altfel ar fi incomplet. Când eşti în căutarea măştii asigura-te că i se va potrivi coplilului tău. O mască mai mare poate aluneca, blocând vederea şi împiedicând respiraţia. Asigura-te că găseşti o mască ce are o deschidere mai amplă pentru ochi pentru a perminte o vedere completă.

4. Fii creativ/ă

Dacă nu vrei pentru copilul tău o mască, poţi lua în considerare utilizarea machiajului.  Ai mână liberă şi poţi da frâu imaginaţiei.
Cu ustensilele necesare poţi fi creativ şi îi poţi crea copilului tău o mască unică.




5. Fii original/ă

Poţi face mai multe combinaţii. Pe lângă costumul cumpărat, există multe accesorii pentru Halloween pe care i le poţi procura copilului tău, astfel încât costumul , cu ajutorul accesoriilor să aibă un aspect unic.





6.  Fii flexibil/ă

Dacă tu vrei că fiul tău să aibă un costum de prinţ dar el vrea să costumeze în gorilă, lasă-l. Dacă visezi ca fetiţa ta cea scumpă să fie Albă că Zăpada de Halloween dar ea vrea să se costumeze în liliac, las-o. Fii flexibilă şi lasă-i pe copii măcar de Halloween să îşi aleagă costumele.



7. Cumpără din timp

Nu te lăsa pe ultima sută de metri. Fii sigură că ai cumpărat costumul şi toate accesoriile din timp.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu