26 octombrie 2017

Care este diferenta dintre becurile incandescente si cele cu LED?





Care este cea mai veche tehnologie pe care o deţineţi? O cameră foto veche? Un pick-up? Probabil că nu. Uită-te puţin în jurul casei şi aruncă o privire asupra asupra becurilor tale. Dacă sunt incandescente, acestea probabil reprezintă cel mai vechi obiect pe care îl deţii, pentru că acest tip de becuri a fost inventat în 1904.
Din fericire, tehnologia a evoluat în mod constant şi un progres enorm şi un ajutor imens au fost becurile cu LED.

Deci, care e diferenţa între cele două şi pe care îl preferăm?

Clar becurile cu LED sunt cele mai bune. De exemplu, un bec led Philips  poate avea o durata de viaţă de 15000 ore..



Cât costă becurile cu LED?

Becurile incandescente sunt incredibil de ieftine. Şi un preţ de 2 lei arată ca o investiţie destul de bună, în comparaţie cu 10-20 de lei cât aţi da pe un bec cu LED. Dar trebuie să ne gândim şi la voltajul utilizat, la incandescente şi la alţi factori care ajung să facă situaţia inversă: un bec cu LED ajunge să fie mai profitabil decât unul normal.



Cum sunt eficiente becurile cu LED?

În medie, becurile cu LED folosesc cu 84% mai puţină energie decât becurile incandescente pentru a produce aceeaşi “ieşire” de iluminat. Deci, gândiţi-va puţin la factura de energie şi cât o să puteţi economisi. În plus, veţi reduce şi amprenta de carbon, pe care, în mod normal becurile incandescente o degajă.



Ce fel de lumină crează un bec cu LED?

Atât becurile normale cât şi cele cu LED pot crea fie lumină caldă, fie lumină rece. Magazinul SavElectro  oferă o gamă atât de largă de becuri încât puteţi opta fie pentru un bec vintage  fie pentru un bec smart led, un bec ce nu doar oferă diferite culori dar se şi transformă instant într-o boxă de înaltă calitate pentru a reda muzica ta preferată.



Şi dacă tot am pomenit de SavElectro, vă spun că site-ul are un aspect nou, este uşor de utlizat şi pune accent pe fotografii sugestive .
Deci, ce este nou pe SavElectro şi cu ce se diferenţiază de alte site-uri?
Navigarea este uşoară, imediat facem click şi putem vedea produsele. De asemenea nu sunt amestecate şi produsele sunt sortate eficient. “Colecţia” are multe variante din care putem alege.



Design-ul site-ului este frumos iar în josul paginii putem găsi toate informaţiile de care avem nevoie.




Voi ce tipuri de becuri alegeţi???





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu