23 octombrie 2017

Biocart for your heart






Produsele ecologice sunt din ce in ce mai intalnite in zilele noastre, incepand cu agricultura BIO pana la detergenti si medicamente.
Prin alegerea produselor BIO, suntem încrezători că produsele pe care le consumăm sau produsele pe care le folosim nu conțin substanțe chimice care ar putea provoca probleme serioase de sănătate în viitor.
Sunt produsele cosmetice si de ingrijire personala BIO mai bune decat cele non-bio? Merita oare banii suplimentari? Eu spun ca da si aveti mai jos 4 motive pentru a lua in considerare sa cumperi cosmetice naturale Biocart 
Biocart este un magazin online cu produse cosmetice și de îngrijire personală BIO ce își dorește să aducă în viața oamenilor darul naturii.
          
      1.Pielea noastra absoarbe 60% din ce punem pe ea

Daca este sa cautati studii de specialitate o sa constatati faptul ca pielea noastra absoarbe peste 60% din ceea ce „plasam” pe ea si tinand cont ca in jurul nostru suntem expusi zilnic la ingrediente toxice ( si aici ma refer si la factorii exerni). Exista “Cosmetice BIO copii”, “Cosmetice BIO barbati”, femei care ne protejeaza.


            2.Componentele organice au mai putine toxine.

Daca este sa cititi ambajalul unei creme normale si sa il comparati cu o crema organica, o sa descoperiti faptul ca ingredientele dintr-o crema obisnuita sunt toxice. Daca incercati cosmetice Bio Mer  o sa vedeti faptul ca ingredientele sunt naturale, cum ar fi: extract de melc, extract de musetel, de castravete, de orez.

3. Produsele organice sunt la fel de puternice ca și omologii lor non-organici.

Cumperi cosmetice bio, 100% naturale sigur vor fi la cele mai înalte standarde, pe măsură ce respecta cele mai stricte regulamente privind produsele ecologice. În afara reglementărilor, materialele de fermă ecologică au un nivel antioxidant cu aproximativ 30% mai mare decât culturile convenționale sau în mod natural cultivate.

4. Cosmeticele naturale Biocart completează un stil de viață sănătos.

Nu doar fitnessul si o alimentatie excelenta ne ajuta sa avem un stil de viata sanatos ci si produsele ecologice. Incepand cu hrana pana la produsele de uz casnic și la consumabilele de curățenie.
  
Utilizarea produselor de frumusețe naturală nu trebuie sa fie ultima “bucată” lipsă Nu există nici o îndoială că ceea ce ați pus în corpul vostru este la fel de important ca și ceea ce ați pus pe corpul vostru. Frumusețea și sănătatea în interior și în exterior!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu